Waar kan ik mij aanmelden? Wanneer en hoelang gaan we op kamp? Wat moet ik inpakken in mijn koffer? Mag mijn telefoon mee? Allemaal vragen waarop je hier het antwoord kan vinden.

♪ ♪
OOOOO’
OTTERLO
KAMP
♪ ♪

kamp nieuws

Met regelmaat posten we berichten over nieuwsfeitjes van aankomend kamp. Dit kan gaan over het aantal beschikbare plekjes of bijvoorbeeld hoe het staat met de voorbereidingen. Soms, maar niet altijd, stoppen we in deze berichten kleine hints die het thema van het kamp kunnen verklappen.

dagverslagen

Wil je nu echt een goede indruk krijgen van hoe het kamp eruit ziet? Lees dan eens enkele van onze dag verslagen door. Deze houden we al bij vanaf 2012. Genoeg leesvoer om door te pluizen. Meer verslagen teruglezen?

tips en regels

Op deze pagina delen we tips, weetjes, regels en informatie waardoor je je tijdens de voorbereidingen en op kamp nergens zorgen over hoeft te maken. Lees deze rubriek dan ook goed door om zorgeloos het Victorie zomerkamp te beleven. 

  • Tips & Regels

    Hieronder een aantal nuttige tips voor ouders en kinderen voor zowel de periode voor als tijdens kamp. Verder een aantal regels waar we ons allemaal aan dienen te houden, dat maakt het een stuk makkelijker op kamp. Belangrijke data Op de vooravond van het vertrek naar kamp komt iedereen altijd de spullen inleveren in het…

    Lees meer: Tips & Regels

algemene voorwaarden

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van onze algemene voorwaarden. Hierin staan de afspraken tussen jou en ons als organisatie. Denk aan rechten en plichten, betalingsvoorwaarden, aansprakelijkheid en een klachtenprocedure. Door mee te gaan op kamp ga je akkoord met deze voorwaarden.

  • algemene voorwaarden

    Jaarlijks stellen wij de algemene voorwaarden voor het Victorie Zomerkamp opnieuw vast. De algemene voorwaarden kunnen op deze pagina ten alle tijden worden geraadpleegd. De algemene voorwaarden voor het Victorie Zomerkamp 2023 zijn vastgesteld op 01 maart 2023.

    Lees meer: algemene voorwaarden

inschrijven

Onderstaand vind je tweemaal een inschrijfformulier voor het aanmelden. Je kunt kiezen welk formulier voor jou van situatie het best uitkomt. De digitale versie of de printversie. Vul a.u.b. 1 formulier in per kind. Let op dat het formulier alleen ingediend kan worden gedurende de aanmeldperiode van het aankomend kamp.

inschrijving gesloten