over ons kamp

Over ons kamp valt, naast verslagen van de afgelopen kampen en informatie over het komende kamp, ook genoeg te vertellen in algemene zin. Wat is bijvoorbeeld het Victorie Zomerkamp en wat is De Houtkamp? Wat valt te vertellen over het dorp Otterlo? en waarom vinden wij het zo leuk? 

 • ons kamp

  Hoe is het Victorie kamp eigenlijk ontstaan? Door wie is het bedacht en georganiseerd? Voor wie is het kamp bedoeld? Wat is onze doelgroep? Hoeveel leiding gaat er altijd mee en wat is hun achtergrond? Dit soort vragen worden hier beantwoord.

  Lees meer: ons kamp
 • de houtkamp

  Al sinds 1980 gaan we naar de fantastisch leuke kampeerboerderij De Houtkamp in Otterlo. Dankzij de fijne faciliteiten, de mooie omgeving, maar vooral ook de vriendelijke gastvrijheid van de familie Van Omme, komen we hier altijd met plezier terug.

  Lees meer: de houtkamp
 • otterlo

  Al sinds het allereerste kamp in 1977 verblijven wij ieder jaar in het dorp Otterlo op de Veluwe. Behalve de kampeerboerderij zijn er in Otterlo voor het kamp nog meer bijzondere plaatsen. We vertellen dan ook graag meer over Otterlo en omgeving.

  Lees meer: otterlo