Sponsoren gezocht

Spelmateriaal

Op deze site ontkomen we niet aan het nieuws: ook in 2018 is er weer een Victorie Zomerkamp! En ook dit jaar gaan we weer met circa 50 kinderen en 15 leiding op pad naar De Houtkamp in Otterlo voor een week lang plezier. Aan het kamp kleven echter wel de nodige kosten, denk hierbij aan het huren van een touringcar en de boerderij, het kopen van eten en drinken, maar ook de nodige spullen als EHBO-materiaal, schoonmaakspullen en sport- en spelmateriaal. Maar ook een dagje zwemmen bij De Zanding bij mooi weer brengt de nodige kosten met zich mee. De kosten die we voor het kamp echter doorberekenen aan (de ouders van) de kinderen wordt bewust zo laag mogelijk gehouden, zodat het kamp voor alle kinderen zo toegankelijk mogelijk is. Om deze reden zijn wij dan ook altijd op zoek naar sponsoren die ons willen steunen. Dus ook voor dit jaar geldt weer: sponsoren gezocht!

Wij zijn dan ook dit jaar weer op zoek naar bedrijven die een reikende hand willen bieden en willen dienen als sponsor voor het kamp. Een direct financiële bijdrage is uiteraard altijd zeer welkom, maar het is ook mogelijk om een specifiek doel te sponsoren (denk hierbij bijvoorbeeld aan spelmateriaal, het EHBO-materiaal, maar ook de aanschaf van een nieuwe bolderkar). Bij een aantal sponsordoelen betreft het ook een mogelijkheid tot het direct schenken van materialen/spullen (denk hierbij bijvoorbeeld aan levensmiddelen, maar ook het beschikbaar stellen van een transportbus voor het halen en brengen van spullen). Meer informatie over de sponsordoelen voor het kamp 2018 is hier te vinden.

EHBO

Mocht u het Victorie Zomerkamp 2018 willen ondersteunen door middel van uw gift of aangeboden materialen en/of spullen, dan zal de leiding van Victorie Zomerkamp uw bedrijf door middel van tegenprestaties op marketinggebied ondersteunen. Meer informatie hierover is hier te vinden.

Indien u bereid bent ons te sponsoren, of u nog nadere vragen en/of opmerkingen over mogelijke sponsoring heeft, kunt u nader contact met ons opnemen via het e-mailadres sponsoring@victoriekamp.nl.

Namens kinderen, ouders en leiding van het Victorie Zomerkamp 2018 alvast zeer vriendelijk bedankt!


Geplaatst

in