sponsordoelen

Zoals op meerdere plaatsen op deze site vermeld, zijn wij erg gelukkig met de sponsoren die het Victorie Zomerkamp een warm hart toedragen. Maar toch blijven wij uiteraard op zoek naar nieuwe sponsoren. Dankzij sponsoren kunnen wij huidige en leuke extra activiteiten organiseren voor de kinderen, zonder dat de kosten voor het kamp (te betalen door de ouders) veel hoger worden. Op deze manier blijft het Victorie Zomerkamp ook toegankelijk voor mensen met een wat minder goed gevulde portemonnee. Vandaar onze oproep voor het Victorie Zomerkamp: sponsors gezocht!

Hieronder volgt een overzicht van de sponsordoelen die we hebben. Wilt u ons sponsoren en/of wilt u meer informatie over het sponsoren van het Victorie Zomerkamp, neem dan contact met ons op via sponsoring@victoriekamp.nl.

Uiteraard is een directe financiële bijdrage voor het kamp zeer welkom, maar wij merken ook dat sommige sponsoren vooral materiële goederen (spullen) willen doneren of een sponsoring specifiek voor een bepaald doel willen doen. Om deze reden hebben wij dan ook een lijst met sponsordoelen opgesteld. Dit is een overzicht van spullen die wij ieder jaar moeten aanschaffen en spullen die we graag eenmalig zouden willen aanschaffen.


Transport  *  Bedrag: € n.v.t.  *  Jaarlijks

Behalve de kinderen en leiding nemen we ook veel spullen mee naar de kampeerboerderij in Otterlo om het kamp tot een succes te kunnen maken. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar transportmiddelen om onze spullen naar Otterlo te brengen en terug. Wie heeft er een transport bus (of een andere variant) voor ons beschikbaar?


Voedingsmiddelen  *  Bedrag: € n.v.t.  *  Jaarlijks

Uiteraard zijn er op kamp weer voldoende monden om te voeden. Sponsoren die voor ons voedingswaren kunnen regelen zijn dan ook zeer welkom.


Cadeautjes  *  Bedrag: € 25,-  *  Jaarlijks

Tijdens het kamp hebben we altijd de Rode Draad (spelletjescompetitie) en soms zijn er kinderen jarig tijdens kamp. Dan is een klein cadeautje of beloning (voor de winnaars) wel op zijn plaats. Sponsoring kan zowel door het genoemde bedrag te doneren, maar uiteraard is het direct leveren van leuke cadeautjes ook zeer welkom. Let er hierbij wel op dat er zowel jongens als meisjes in de leeftijdscategorie van 6 t/m 14 jaar mee gaan op kamp.


EHBO-spullen  *  Bedrag: € 150,-  *  Jaarlijks

Sport en spel, rennen door de bossen en geknutsel: heel erg leuk, maar af en toe gebeurt er wel eens een ongelukje. Gelukkig hebben we leiding die weet hoe te handelen bij een ongeval, maar zij hebben hierbij wel goede spullen nodig. Helaas zijn er veel spullen die vanwege de houdbaarheid regelmatig moeten worden vervangen, dit is ieder jaar weer kostbaar. Onder de EHBO-spullen vallen voor ons overigens ook de zonnebrand en insectenwerende middelen.


Thema materiaal * Bedrag: € 350,- * Jaarlijks

Ieder jaar wordt er een thema bedacht door de leiding. Om dit zo groot mogelijk aan te pakken en de kinderen de totale beleving te schenken. Denk hierbij aan kostuums, decor en attributen. Veel van de aankleding maken we zelf, maar ook hiervoor hebben we wel materialen nodig. Alles om een thema perfect aan te kleden. Helaas kunnen we niet te veel uitweiden over het thema zelf, omdat dit nog een verassing is voor de kinderen. Mocht u als sponsor vragen hebben met betrekking tot het thema, neem gerust contact met ons op.


Spelmateriaal  *  Bedrag: € 100,-  *  Jaarlijks

Badmintonnen, tafeltennis, voetballen of skippyballen: allemaal heel leuke spelletjes die erg goed gespeeld kunnen worden op het erf en het speelveld van de boerderij. Helaas gaat er wel eens een bal lek of een badmintonracket kapot. Daarom zoeken wij een sponsor om nieuw spelmateriaal te kunnen kopen. Ook hier geldt weer dat sponsoring kan door het bedrag te doneren, maar wij zijn uiteraard ook blij met sponsoren die ons gewoon spelmateriaal doneren. Tweedehands is geen probleem, maar dan moet het materiaal uiteraard nog wel in goede staat zijn.


Internet

Internet  *  Bedrag: € 100,-  *  Jaarlijks

Al een jaar of tien heeft het kamp een eigen internetsite (www.victoriekamp.nl). Niet alleen wordt alle informatie over het naderende kamp getoond, maar tevens worden hier tijdens (en na) het kamp verslagen bijgehouden en foto’s geplaatst. Verder wordt er een uitgebreid archief met foto’s bijgehouden over de kampen die in het verleden hebben plaats gevonden. Om deze site werkend te kunnen houden, zijn we op zoek naar een sponsor om de kosten van de internetprovider te kunnen financieren.


Knutselmateriaal  *  Bedrag: € 125,-  *  Jaarlijks

Een erg leuke activiteit tijdens het kamp is altijd het knutselen. Tijdens deze activiteit worden dan altijd de leukste dingen geknutseld door de kinderen, alles in het thema van dat jaar. Verder wordt er ook door de leiding het nodige geknutseld ter voorbereiding van spelletjes op het kamp. Voor deze knutselmomentjes zijn wij op zoek naar sponsoren. Mocht u nog knutselmateriaal over hebben, dan zijn wij mogelijk ook geïnteresseerd. Graag dan wel even overleg, of we het materiaal nodig hebben (info@victoriekamp.nl). 


Dagje naar De Zanding  *  Bedrag: €  250,-  *  Jaarlijks

Als het weer het toelaat, en de financiën er ook ruimte voor bieden, gaan we altijd graag een dagje zwemmen bij Droompark De Zanding. Deze camping met natuurbad is gelegen op een klein half uurtje wandelen vanaf de boerderij. Lekker zonnen, zwemmen, spelen in het zand en klimmen en klauteren: de kinderen vermaken zich iedere keer weer helemaal prima. 


Mobiel zwembad  *  Bedrag: € 320,-  *  Eenmalig

Als het tijdens het kamp erg warm is (en dat hebben we de laatste jaren ondervonden) is het leuk en prettig om waterspelletjes te spelen en verkoeling te zoeken in een zwembad. Afgelopen jaren hebben we hiervoor opblaasbare badjes gebruikt, maar deze raken erg snel lek en moeten dus vaak vervangen worden. Vandaar dat ook een steviger mobiel zwembad op ons verlanglijstje staat.


Schoonmaakmateriaal  *  Bedrag: € 100,-  *  Jaarlijks

Op een plaats waar 65 mensen rondlopen, worden ook plekken (onbedoeld) vies gemaakt. Dit betekent dat er dagelijks wordt schoongemaakt (toiletten, keuken, eetzaal en een eindschoonmaak van alle ruimten). Hiervoor hebben wij ook dit jaar weer het nodige schoonmaakmateriaal nodig.


Batterijen  *  Bedrag: € n.v.t.  *  Jaarlijks

Zaklampen, lampjes, gps-zenders: allemaal heel erg handig en ook leuk. Het heeft alleen 1 groot nadeel, het verbruikt batterijen. Vandaar ook dat we iedere keer weer op zoek gaan naar iemand die dit kan sponsoren.


Naambordjes * Bedrag: € n.v.t. * Jaarlijks

Bij vertrek krijgen alle kinderen een draagbaar voorwerp met hun eigen naam erop, dit kan zijn in de vorm van een button, naamplaatje, petje, keycord, etc. Dit doet de leiding om duidelijk te maken hoe de kinderen heten, zodat de kinderen elkaar (beter) kunnen leren kennen en niet steeds om elkaars naam te hoeven vragen. Het is tenslotte ook alweer een jaar geleden dat we met zijn alle op pad gingen! Daarnaast zijn er ook jaarlijks kinderen die voor het eerst meegaan. Na het kamp is het naambordje een leuk aandenken om mee naar huis te nemen!


Geplaatst

in