NH Renovaties en FRAEY

En dan de laatste in de reeks van sponsoren: NH Renovaties en FRAEY. Beiden nieuw in het rijtje van sponsoren en daarom best bijzonder in deze voor sommige bedrijfstakken zware tijden.

NH Renovaties is het bouwbedrijf van onze leiding Nathan. We zijn erg blij dat Nathan naast zijn persoonlijke bijdrage aan het kamp ook via zijn bedrijf wil bijdragen.

Ook FRAEY draagt dit jaar bij aan een mooi zomerkamp. We zijn al jaren op zoek naar een sponsor om de plastic opblaasbadjes te vervangen en nu we niet naar de Zanding kunnen was de bijdrage van FRAEY voor de aanschaf van een goede kwaliteit zwembad meer dan welkom. Mocht het weer zo warm worden hoeven we ons in ieder geval niet druk te maken om badjes die lek gaan!


NH Renovaties verzorgt renovaties binnenshuis en is daarbij gespecialiseerd in sanitair renovaties. Zijn werk is te bewonderen op Instragram via @NH_renovaties.


FRAEY helpt het maatschappelijk presteren van publieke organisaties versterken. Dat doen we op het brede vlak van strategie, bestuur en samenwerking.  Onze klanten zijn overheden, corporaties, zorg- en welzijnsinstellingen, belangenorganisaties en kennisinstituten.


Door op de bedrijfsnamen te klikken ga je naar de websites van onze sponsoren! Check ook onze sponsor-pagina voor een overzicht van alle sponsoren en waarom zij bijdragen aan het Victoriekamp.


Geplaatst

in