Sponsoren 2021

Op deze site hebben we het vooral over het kamp zelf, de fantastische kinderen die ieder jaar weer meegaan, de ouders van wie de genoemde kinderen ook ieder jaar weer mee mogen en uiteraard ook over de leiding die zich met volle overgave inzet voor het kamp. Toch vergeten we dan een belangrijke groep mensen (en hun bedrijven) te noemen die ook van zeer groot belang zijn: onze sponsoren. Dankzij hen blijft het mogelijk het Victorie Zomerkamp ieder jaar te organiseren, zonder dat we de bijdrage die door de ouders dient te worden bijgedragen (te) hoog moeten maken. Op deze manier, en dus dankzij de sponsoren, blijft het Victorie Zomerkamp ook toegankelijk voor mensen met een wat minder goed gevulde portemonnee. Sponsoren bedankt! De eerste sponsoren van het Victorie Zomerkamp 2020 hebben hun steun al weer toegezegd. Onze sponsoren voor 2020 (en sommige ook vele jaren daarvoor) zijn..

Buurt- & Speeltuinvereniging Victorie

Het Victorie Zomerkamp is een activiteit van Buurt- & Speeltuinvereniging Victorie te Dordrecht, wat dus direct ook de hechte band verklaart. Maar behalve dat we onder de vlag van Victorie ‘varen’, kunnen we ze ook als onze allergrootste sponsor beschouwen. Denk hierbij aan het feit dat we alle beschikbare faciliteiten (clubgebouw, bergruimten, enz) mogen gebruiken, we stukjes mogen publiceren in het clubblad en op de site van Victorie, dat we allerhande spullen mogen lenen (zodat we ze niet zelf hoeven aan te schaffen), enzovoorts. Verder sponsoren ze vooral ook de leden van de speeltuin: alle kinderen die lid zijn krijgen een mooie korting op het bedrag dat dient te worden betaald voor deelname aan het Victorie Zomerkamp. Dit verschil in bedrag wordt vervolgens bijgelegd door Victorie. Wij zijn dus erg blij met de fijne samenwerking met Victorie en de bijdragen die ze ons gunnen!

Victorie is de oudste speeltuin van Dordrecht, maar met onze 61 jaar voelen we ons nog steeds piepjong! Begin 2006 hebben we een grootschalige verbouwing achter de rug, zodat alles weer aan alle veiligheidseisen voldoet en het assortiment speeltoestellen flink is uitgebreid. Kom gerust zelf eens een kijkje nemen! Naast een speeltuin is Victorie ook een buurtvereniging met het hele jaar door activiteiten voor groot en klein. Zo is er voor de groten bijvoorbeeld de toneelvereniging en de maandelijkse bingo-avond en kunnen de kleintjes bijvoorbeeld meedoen aan de disco’s, playbackshow, knutselen, paaseieren zoeken, sinterklaas, kerststukjes maken en het zomerkamp. Kijk gerust eens op de site voor meer informatie, openingstijden en de activiteitenkalender!

van www.speeltuinvictorie.nl.

Slagerij Gelderblom

Daarom Gelderblom!

Gelderblom-slagers zijn slagers met passie voor mensen. U krijgt als gast de volledige aandacht en u voelt zich geen nummer, maar u wordt gewaardeerd en serieus genomen. ”Klant is koning”  is geen lege leus, maar wordt werkelijkheid bij Gelderblom-slagerijen.

Gelderblom-slagers hebben een geweldige gedrevenheid en betrokkenheid voor het ambacht dat zij bedrijven. Pure en eerlijke ambachtsmensen die hun leven op een positieve manier invulling hebben gegeven door het slagersambacht uit te oefenen. En u merkt dat in alles.

Gelderblom-slagers zijn ondernemers zoals ondernemers bedoeld zijn vindt Gelderblom. Hard werkend, initiatief nemend voor nieuwe producten, het ontwikkelen van trends en het behouden van oersmaken, maar ook het bewaken van de versheid en het pure product. Zij hebben zich georganiseerd als groep om elkaar scherp te houden en van elkaar te leren, zodat u als gewaardeerde gast deelgenoot van de passie van Gelderblom kan worden.


Ambiance Zonwering Van der Wal

Buitenspelen zorgt voor sociale contacten, ontspanning en is boven alles natuurlijk gewoon leuk. Belangrijk in de

ontwikkeling van kinderen is het actief ondernemen van activiteiten met andere kinderen om zich verder te kunnen ontwikkelen. Ambiance Zonwering van der Wal is sponsor van het buitenleven, voor zowel volwassenen als voor kinderen. 

Buiten leven is gezond, houdt je fit en zorgt voor een hoger levensgeluk.

Wij, Ambiance Zonwering van der Wal, streven ernaar om met duurzame kwaliteitsproducten de wereld mooier te maken. Zo helpen wij al 90 jaar met het creëren van een aangenaam leefklimaat en interieur waar je met vrienden en familie mag genieten van de kleine dingen in het leven. Met inspirerende winkels, persoonlijk contact, maximale aandacht en de beste service en garantie ontzorgen wij onze klanten.

Ons team van meer dan 70 gepassioneerde specialisten levert en monteert elke dag met plezier de beste producten. Wij hopen dat wij je kunnen inspireren met de vele mogelijkheden die wij bieden op het gebied van buitenleven en woninginrichting. Onze maatwerkoplossingen laten wij graag aan je zien in onze showrooms of bij jou op locatie, waar één van onze adviseurs je van het juiste advies voorziet.


Bezwaartegenverkeersboetes.nl

Je bent het niet eens met een verkeersboete… Wat kan je doen?

Wanneer je het niet eens bent met een verkeersboete, moet je in actie komen. Anders moet je namelijk gewoon betalen. Dat wil je niet, want wie wil er immers betalen voor een boete die onterecht is? Ben je het oneens met je boete, dan zul je dus bezwaar moeten aantekenen.

Wij staan voor je klaar. Bezwaar aantekenen kan veel werk en tijd kosten. Niet getreurd, want onze juristen staan voor je klaar. Wekelijks behandelen zij tientallen zaken zoals die van jou. In sommige zaken gaan we zelfs naar de rechtbank of het gerechtshof om jouw gelijk te halen. Ondertussen heb jij er verder geen omkijken naar. Bezwaartegenverkeersboetes.nl regelt namelijk verder alles.


Geplaatst

in