InHuis Plaza, Blend Window Fashion en Silent Disco DJs

Vandaag presenteren we graag de volgende groep sponsoren van het Victorie Zomerkamp 2020. We zijn enorm blij dat zij weer bij willen dragen aan een mooi zomerkamp dit jaar!

InHuis Plaza en Blend Window Fashion ieder bij door een bedrag ter beschikking te stellen dat wij kunnen besteden aan spelmateriaal en andere benodigdheden voor op kamp. Op deze manier kunnen wij de spellen nog meer tot leven brengen!

We zij ook erg blij dat Silent Disco DJs net als vorig jaar de silent disco mede mogelijk maakt. De boer vond het namelijk erg prettig dat hij geen last had van de muziek ’s avonds!


Vanuit SilentDiscoDJ’s werken we alweer voor een tweede jaar samen met het Victorie Zomerkamp om zodoende fantastische, geluidloze, feesten te kunnen geven. Zo houden we de omwonenden in Otterlo tevreden en kan er naar hartelust gedanst worden. Naast het Zomerkamp is Silent Disco voor nog veel meer toepassingen een mooie uitvinding! Heb je een thuisfeestje, maar wil je niet dat de buren hier last van hebben? Vindt de één housemuziek leuk en de ander juist een lekkere meezinger? Is allemaal mogelijk. Het leuke van meerdere zenders is dat je gelijktijdig meerdere soorten muziek kan afspelen waar tussen gekozen kan worden. Zo is er voor ieder wat wils en ontstaan er de allerleukste momenten op een dansvloer (denk je maar eens in dat de ene helft een polonaise aan het lopen is en dat de andere helft een mooie Disney klassieker aan het meeblèren is. Hilarisch toch?!).
Mocht je zelf eens een keertje Silent Disco willen huren, check dan onze website (https://www.silentdiscodjs.nl/).

Vanuit SilentDiscoDJ’s wensen we alle kinderen, begeleiders en ook de aanwezige schapen een fantastische week toe in Otterlo!


Door op de bedrijfsnamen te klikken ga je naar de websites van onze sponsoren! Check ook onze sponsor-pagina voor een overzicht van alle sponsoren en waarom zij bijdragen aan het Victoriekamp.


Geplaatst

in