Open dag succes

Nog enkele plaatsen vrij…

Poster kamp 2015

Op zaterdag 4 april 2015 was weer de traditionele open dag van Buurt- & Speeltuinvereniging Victorie aan de Heijsterbachstraat 103 te Dordrecht. Niet alleen betekende dit weer de start van het speeltuinseizoen, maar zoals gebruikelijk ook de start van de open inschrijving voor het Victorie Zomerkamp. In de weken voorafgaand aan de open dag hadden de kinderen die in 2014 zijn mee geweest op kamp al de mogelijkheid om zich in te schrijven, maar nu kon iedereen zich aanmelden voor het kamp van dit jaar.

De open dag begon voor de leiding al lekker vroeg, om 10 uur was iedereen present. Na een bak koffie of thee om warm te worden (het was een nogal frisse open dag dit jaar) werd in goede samenwerking (onder begeleiding van Leonie, die iedereen had gemeld dat het toch echt een simpele klus zou zijn) de kamptent opgezet op het speelveld in de speeltuin. De woorden van Leonie kwamen niet geheel uit, maar uiteindelijk is het toch gelukt de tent op de juiste wijze op te zetten. Terwijl de eerste ouders met kinderen zich al bij de kamptent melden, werd de inschrijftafel geplaatst, werden posters, foto’s en een groot spandoek opgehangen en werd alles gereed gemaakt voor de start van de inschrijving om 11 uur. Na het ‘startschot’ werden de inschrijfformulieren in ontvangst genomen, terwijl ondertussen de leiding aan de hand van fotoboeken aan de kinderen uitlegde wat het kamp allemaal inhoudt.

Of het aan het koude weer lag weten we niet, maar na een heel snelle start met veel inschrijvingen werd het daarna rustiger bij de kamptent. Ondanks dat we dus al heel veel kinderen hebben die dit jaar mee op kamp zullen gaan (en we dus al heel erg tevreden zijn), zijn er toch nog een paar plekken overgebleven.  Ook deze plekken vullen we nog graag op, dus het is nog mogelijk om in te schrijven voor het Victorie Zomerkamp 2015. Het gaat echter om de allerlaatste plekken, dus wacht niet te lang met inschrijven. Voor je het weet is het kamp misschien wel helemaal vol!

Meer informatie over het inschrijven is hier te vinden, meer algemene informatie over het kamp 2015 hier.


Geplaatst

in