Voorinschrijving kamp 2015 begonnen

Groepsfoto kinderen Victorie Zomerkamp 2014

Het is weer zover, de leiding is weer begonnen met de voorbereidingen voor het Victorie Zomerkamp! Het lijkt vroeg, maar de tijd gaat toch weer snel, want van zaterdag 11 t/m zaterdag 19 juli 2015 gaan wij weer naar de kampeerboerderij in Otterlo. En uiteraard is de leiding weer op zoek naar leuke kinderen die met ons mee willen op kamp!

Vanaf vandaag, 10 maart 2015, is dan ook de voorinschrijving begonnen. De voorinschrijving is er speciaal voor de kinderen die vorig jaar ook al zijn mee geweest op kamp en ook dit jaar graag weer mee zouden willen. Zij krijgen als vaste deelnemers aan het kamp de eerste kans om zich in te kunnen schrijven, andere kinderen die graag mee willen moeten nog een paar weken geduld hebben. Deze week ontvangen de kinderen die vorig jaar ook zijn mee geweest post van ons, met daarbij een inschrijfformulier dat ze kunnen gebruiken om hun inschrijving bij ons te regelen.

Voor de kinderen die zich al mogen voorinschrijven geldt dat als je je in ieder geval vóór zaterdag 4 april 2015 (open dag Victorie) opgeeft, je zeker weet dat er voor jou een plaatsje in de bus wordt gereserveerd. Het is wel aan te raden om je vóór de open dag op te geven, omdat in vorige jaren die dag de bus al direct zo goed als vol was! Dus wacht niet af en schrijf je nu in!

Open inschrijving

De open inschrijving begint over een paar weken, namelijk op zaterdag 4 april 2015 om 11.00 uur bij speeltuin Victorie aan de Heijsterbachstraat 103 te Dordrecht. Op deze dag is namelijk de open dag van de speeltuin en bezet de kampleiding het voetbalveld met de inmiddels wel bekende kamptent. In en bij deze tent kun je foto’s van het kamp zien en kun je van de leiding uitleg krijgen wat het kamp inhoudt en wat we allemaal op kamp doen. Verder kun je je dus vanaf dan opgeven voor het kamp. Mocht je mee willen op het kamp, zorg dan dat je je die dag opgeeft. Vorige jaren was het kamp namelijk al tijdens de open dag helemaal vol!


Geplaatst

in