informatie kamp 2023

Het is altijd weer leuk om kinderen van het Victorie Zomerkamp buiten het kamp tegen te komen, iedere keer staan ze weer te trappelen om de volgende keer weer mee te gaan! En eigenlijk komen vanaf september al weer vragen om de hoek als: wanneer kunnen we ons weer inschrijven? Wanneer is het kamp? Welke leiding gaat weer mee? Op deze pagina (en de volgende pagina’s) worden al deze vragen -en nog veel meer andere vragen- over het volgende kamp beantwoord.

data victorie zomerkamp 2023

De allerbelangrijkste vraag om te beantwoorden is natuurlijk wel wanneer het kamp 2023 gaat worden gehouden. Zaterdag 8 juli t/m zaterdag 15 juli 2023 gaan wij weer naar de kampeerboerderij in Otterlo. Op 8 juli vertrekken wij om 11.30 uur van het speeltuingebouw van Victorie aan de Heijsterbachstraat 103 te Dordrecht, op 15 juli zijn we om circa 11.45 uur weer terug bij datzelfde speeltuingebouw. De dag voor vertrek, vrijdag 7 juli, is het koffers inleveren. Tussen 19.00 uur en 20.30 uur komt dan iedereen zijn of haar koffer inleveren, inclusief portemonnee, medicijnen en de benodigde informatie. Kinderen die zich inschrijven voor het Victorie Zomerkamp ontvangen hierover ruim voor bovengenoemde data nog nadere informatie.

locatie zomerkamp

Het Victorie Zomerkamp gaat al vele jaren naar kampeerboerderij De Houtkamp in het zeer bosrijke Otterlo, dus uiteraard ook weer in 2023. Niet alleen is dat handig omdat de leiding en vele kinderen dan bekend zijn met de locatie, het is er gewoon fantastisch leuk: op de boerderij is klein vee zoals geitjes en zowel voor als achter de boerderij stappen we zo het bos in om de leukste spelletjes te spelen! Meer informatie over De Houtkamp is hier te vinden.

kosten

De kosten voor het kamp 2023 zijn als volgt:

  • Leden B&S.V. Victorie 190 euro
  • Niet-leden 195 euro

Omdat de laatste jaren de kosten voor ons ook flink zijn toegenomen, ontkomen wij er helaas niet aan om dat dit jaar nu ook door te rekenen aan de ouders. Vooral de verhoging van de Btw-tarieven voor voedsel, de algemene kostenstijging voor eten (zeker ook omdat we steeds meer vers voedsel willen aanbieden), stijging van kosten voor benzine / transport, toeristenbelasting en energietoeslag hakken er best in. Helaas is dit jaar ook de korting voor 2e (en meer) kinderen eruit gehaald. Wij vinden dit vervelend en zullen ieder jaar proberen kostenstijgingen te beperken, zodat het kamp zo toegankelijk mogelijk wordt gehouden.

tips

Meerdere tips en regels voor voor en tijdens het kamp (hoeveel zakgeld mag mee, is een mobieltje toegestaan, met wie kan het thuisfront contact opnemen enz.) vindt u op de volgende pagina’s of gewoon hier.

aanmelden

Inschrijfformulieren voor het Victorie Zomerkamp 2023 kunnen via hier worden gedownload.

vragen?

Veel overige informatie over het kamp staat elders op deze site. Mochten er nog vragen zijn die niet op de site worden beantwoord, mail dan gerust naar info@victoriekamp.nl.


Geplaatst

in