Zaterdag 27 juli 2019


26 graden

De dag begon voor de 14-jarigen al vroeg. Zij werden om 5:30 uur uit bed gehaald om met een aantal leiding naar de bergen te gaan. Daar aangekomen hebben ze genoten van een prachtige zonsopgang. Om 7:30 uur kwam ze moe maar voldaan terug op de boerderij.

Om 8:00 uur was het tijd voor de rest van de kinderen om op te staan. Er werd onbeten voor de laatste keer in de grote zaal en daarna werd de laatste was uitgedeeld.

Het enige wat toen nog moest gebeuren was het schoonmaken van de zalen en het erf. Iedereen droeg bij en het was allemaal zo gepiept.

Uitdelen van de was

Toen de bus aankwam werden snel de laatste spullen ingeladen en kon de reis naar Dordrecht beginnen. Het was druk op de weg, maar er zijn maar weinig kinderen (en leiding) die daar iets van mee hebben gekregen. Het gesnurk werd steeds luider.

Om 12:15 uur reed de bus de straat van de speeltuin in en zijn alle kinderen weer herenigd met hun ouders. De leiding heeft van iedereen afscheid genomen en kregen ze een heerlijk Brokking gebakje als bedankje van de speeltuin.

Wij als leiding hebben enorm genoten van het kamp en in het bijzonder de geweldige groep kinderen! Hopelijk zien we alle kinderen volgend jaar weer terug voor weer een mooie kampweek in Otterlo!


Geplaatst

in

,