Zuid-Amerika

Verslag woensdag 21 juli

Het thema van vandaag is Zuid-Amerika, de ochtend zijn we begonnen met de rode draad spelletjes zoals, Limbo, Whack-a-mole, flessenvoetbal, verdwaald in de amazone, Hoela Hoep & Slingers maken.

Na de lunch hadden we de laatste Toko van de week. Als het snoepgoed is op. Daarna zijn we direct naar het bos gegaan met z’n alle. Hier zijn we een spel van Geerke en Laury gaan spelen. Het was de bedoeling 3 objecten te bouwen met ieder 3 ingrediënten/bouwstoffen deze kon je kopen doormiddel van handelen bij 1 van de handelaars in het bos. Maar kijk uit voor de douane.. anders moet je een boete betalen!

In de avond aten we Wraps en als toetje kregen we een overheerlijke verse brownie met warme kersen en slagroom. Daarna hebben we de liedjes boekjes erbij gepakt en zijn we gaan zingen met z’n alle. Ook hebben we onze nieuwe leiding Vincent zijn keycord gegeven. Nu hoeft hij niet met met de oude van Niki te lopen. Björn en Sophie mochten met de boerin mee om de geitjes te voeren.

Na het eten is iedereen zich gaan omkleden en mooi maken voor de silent disco. We hadden 2 kanalen zo had iedereen altijd wel een liedje dat ze leuk vonden. Eindstand sprongen we van kanaal naar kanaal. Het ene moment gingen we allemaal los op de Snollebollekes met “van links naar rechts” het moment daarna gingen er 2 nummers door elkaar heen, de ene groep was aan het luisteren naar de final countdown en de andere groep ging los op Huts. We hebben de disco natuurlijk afgesloten met de victoriekamp-klassieker “Labamba”.

Slaaplekker en tot morgen! 😉


Geplaatst

in

,