Natte voeten

Woensdag 13 juli 2022

Vandaag goed uitgeslapen zodat de energie en weerstand van de kinderen weer wat verhoogd wordt. Een rustig dagje staat op de planning: We gaan weer eens naar de Zanding. Dit is een grote plas natuurwater op loopafstand van de boerderij. Geladen met opblaasdieren, banden, emmers en scheppen gingen we op pad.

Ondertussen zijn alle ouders gebeld over de gezondheidsproblemen in het kamp. We hopen dat dit niet verergerd en letten daarom weer extra goed op hygiëne. We houden natuurlijk iedereen op de hoogte als de situatie verandert.

De meeste kinderen merken relatief weinig van dit alles en hadden toch een hele fijne dag aan het water. Zwemmen, klimmen, graven en chillen!

Op de boerderij weer terug, douchen en vooral de natte spullen ophangen op de waslijn. Leiding moet altijd daarna de tassen controleren want zwembroeken eindigen soms toch bovenop droge was.

De keukenleiding had vandaag stamppot gekookt. Dat ging er goed in! Daarna weer volle energie om te zingen. Sommigen kennen het kamplied al uit hun hoofd. In het liedjesboekje kunnen ze thuis weer alle liedjes terug lezen.

Na de maaltijd nog een toko en klaarmaken voor de disco! Met koptelefoons op dansen tot het dak eraf gaat. Altijd een groot succes.

Voor de groten nog even een weerwolvenspel in de grote zaal en dan snel naar bed. Morgen weer goed uitslapen en hopelijk weer allemaal gezond!


Geplaatst

in

,