Smurftatische dag

Woensdag 11 juli 2012

Na een late dropping op de dinsdagavond was de eerste activiteit op de woensdag een hele luie: uitslapen! En om eerlijk te zijn hadden zowel de kinderen als de leiding daar absoluut geen moeite mee! Na het late ontbijt gingen we naar het bos om nieuwe spelletjes voor de olympische spelen (rode draad) te gaan doen: in groepjes ging iedereen spelletjes doen als bijvoorbeeld verspringen, touwlopen, speerwerpen en hordelopen. De verzamelde punten werden weer opgeteld, we zijn benieuwd welke groepjes aan het einde van de week de hoogste score zullen hebben! Bijzonder om te vermelden was toch wel het volgende: we hebben zowaar de zon gezien! Het was dus goed vertoeven in het bos.

Na de lunch gingen kinderen en leiding in groepjes op pad om een GPS-speurtocht te lopen. Ondanks de moeie benen van iedereen zat het tempo er gewoon lekker in en ook de enkele bui mocht de pret niet drukken. Tijdens de tocht moest van punt naar punt worden gelopen. Bij de punten waren puzzelstukjes te vinden, welke terug op de boerderij uiteraard als puzzel diende te worden gelegd. Op de puzzel uiteraard een mooie afbeelding van de smurfen, dat hoort natuurlijk bij een smurftastische kampweek!

Na een heerlijke Hollandse maaltijd met aardappels, bloemkool en een gehaktbal kon iedereen zich opmaken voor groot feest: het was disco-tijd! Hier hoeven wij natuurlijk niet veel over uit te leggen, de foto’s zeggen genoeg! Na de disco nog een kort verhaaltje en nachtzoentjes en daarna: lekker slapen! Welterusten iedereen, tot morgen!


Geplaatst

in

,