Wasgoed en spullen: eigenaar gezocht!

Tijdens het kamp wordt er door de leiding nogal wat kleding (en spullen) gevonden/verzameld: uiteraard alle kleren die van de waslijn afkomen, maar ook kleding in slaapzalen, de grote eetzaal of soms zelfs in het bos. Op het moment dat er weer een grote wasmand met gevonden/verzamelde kleding en spullen vol zit, gaan we langs bij de kinderen om te kijken of ze hun eigen kleding en spullen nog herkennen. Helaas blijkt dat toch vaak lastig te zijn, vooral handdoeken en sokken lijken al snel niet meer herkend te worden door de kinderen. Gelukkig is aan het einde van de week de meeste kleding weer terug bij de rechtmatige eigenaar (vooral dankzij het labellen van de kleding door de ouders), maar er blijft toch altijd weer een grote zak kleding en spullen over. Ook dit jaar hebben we weer een flinke stapel kleding en spullen mee teruggenomen naar Dordrecht. Deze kleding en spullen hebben we op de foto gezet (zie onderaan dit bericht), we hopen daarom ook dat ouders / verzorgers de spullen op deze manier kunnen herkennen. Dus ook dit jaar: eigenaren gezocht! Overigens zijn er ook weer heel veel handdoeken overgebleven. Deze zijn niet op de foto gezet, maar zijn wel te vinden in de speeltuin. Bent u dus een handdoek kwijt, dan kunt u bij Victorie even kijken of deze gevonden is.

Herkent u kleding of spullen van uw kind of kinderen? Vanaf nu kan de kleding door de rechtmatige eigenaren worden opgehaald in de speeltuin. Dit kan iedere werkdag tussen 11 en 17 uur worden opgehaald. De speeltuin is met droog weer gegarandeerd open, bij regen is het even afwachten of er iemand is (vaak wel).

Mocht u in de bagage van uw kind of kinderen kleding of spullen tegenkomen die niet van uw kind of kinderen is, dan verzoeken wij u dit af te geven bij de speeltuin. Op deze manier hopen we dat iedereen zijn of haar eigen spullen weer terug kan krijgen. Alvast bedankt!


Geplaatst

in