Koffers inleveren & vroeg naar bed

Vrijdag 19 juli 2013

De eerste blog van het Victorie Zomerkamp 2013 is er, het kamp kan weer beginnen! En zoals ieder jaar gaat de eerste blog weer over de avond voor het echte vertrek: het koffers inleveren. Voordat we op pad kunnen naar Otterlo dienen uiteraard de koffers en tassen aanwezig te zijn, dienen de portemonnees en medicijnen te zijn ingeleverd en dienen alle bijzonderheden over de kinderen te zijn besproken tussen de leiding en de ouders. Hiervoor gebruiken we altijd de vrijdagavond, zodat we op zaterdag gewoon op tijd kunnen vertrekken naar de boerderij.

Vanavond zat een deel van de leiding dus vanaf 19 uur paraat achter een grote tafel om alle zaken te regelen met de kinderen en ouders. En gelijk om 19 uur kwamen de eerste kinderen met volle tassen de poorten van de speeltuin binnen. Buiten werden ze al verwelkomd door de overige leiding, die zich even later vooral ging bezighouden met het laden van de transportbussen die morgenochtend vroeg alvast naar Otterlo vertrekken. Het was buiten dus een drukte van jewelste, best een beetje spannend voor de nieuwe kinderen! Snel dus maar naar binnen, waar dus eerst de tassen in een hoek konden worden neergezet. Daarna in de rij voor de grote tafel, waar iedereen een voor een kon kennismaken met de leiding en de portemonnees, medicijnen en het informatieformulier kon inleveren. Tot zover dus het voor de kinderen beetje spannende gedeelte. Het leukste deel voor de kinderen was toch wel dat buiten nog even kon worden gespeeld met de andere kinderen van het kamp. Even kijken of je nog kinderen herkent en gezellig even bijkletsen!

Om 20.30 uur waren alle ouders en kinderen geweest en kon dus ook de leiding nog op tijd naar huis: lekker nog 1 keer op tijd naar (het eigen) bed, voordat we morgen op pad gaan voor vast weer een superkamp! Tot morgen!


Geplaatst

in

,