multimedia-avond

Vrijdag 18 september

Multimedia-avond in de speeltuin

Wat hebben we weer genoten van het Victorie Zomerkamp 2015: een paar dagen mooi weer, een hele fijne boerderij, prachtige bossen en vooral: leuke kinderen! De leiding vond het in ieder geval een fantastisch leuk kamp, we hopen dat jullie er ook zo van hebben genoten?!

Uiteraard willen we ook dit jaar, nu de scholen weer zijn begonnen, met jullie en jullie ouders, verzorgers, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s (en wie we allemaal nu nog vergeten zijn te noemen) nog eens terugkijken op het kamp. Op  vrijdag 18 september 2015  is iedereen vanaf 19 uur (zaal open) welkom in het gebouw van Speeltuin Victorie aan de Heijsterbachstraat 103 te Dordrecht voor de jaarlijkse multimedia-avond (bij velen beter bekend als dia-avond). Om 19.30 uur zullen wij vervolgens starten met het tonen van een presentatie op groot scherm met een selectie van de foto’s (circa 400) die gemaakt zijn tijdens kamp, voorzien van uitleg / toelichting van de leiding.

Voor en na de presentatie (en tijdens de pauze) kan het fotoboek worden ingezien en kan (vooral door de ouders) nog even worden gespit in de wasmand met ‘vergeten’ kledingstukken.

DVD

Ook dit keer kan tijdens deze avond weer een DVD worden besteld met daarop:

  • Alle foto’s (circa 400) die zijn getoond tijdens de multimedia-avond;
  • Een flink aantal (circa 200) bonusfoto’s die niet zullen worden getoond;
  • Alle foto’s uit het fotoboek.

Na afloop van de presentatie is de DVD te bestellen bij de leiding voor maar € 7,50. Van de opbrengst kunnen dan voor het kamp 2016 weer materialen (bijvoorbeeld spelmateriaal of EHBO-spullen) worden aangeschaft, de verkoop is dus voor een goed doel! De DVD dient overigens op de avond zelf al te worden afgerekend, hou hier dus rekening mee.

DVD 2013

Uitnodiging

Uiteraard krijgen de (ouders/verzorgers van de) deelnemende kinderen nog een persoonlijke uitnodiging voor de multimedia-avond. De ouders/verzorgers die hebben aangegeven informatie digitaal te willen ontvangen, krijgen de uitnodiging per e-mail. De rest moet de brievenbus in de gaten houden voor de uitnodiging per post. Heeft u uiterlijk 14 augustus nog geen uitnodiging ontvangen? Neem dan even contact met ons op via info@victoriekamp.nl.

De leiding hoopt jullie allemaal te zien op vrijdag 18 september!


Geplaatst

in