Voorpret met… Roeland

Roeland

Om alvast in de stemming voor het Victorie Zomerkamp te komen, spreken we in de laatste week voor het kamp nog even met een aantal leiding. Vandaag om te beginnen een kort interview met een van onze oudgedienden: Roeland.

V: We durven het met zoveel jaar met jou als leiding eigenlijk niet meer te vragen, maar heb je nog bijgehouden voor de hoeveelste keer je dit jaar al mee gaat als leiding? En ging je als kind eigenlijk ook al mee op kamp?

A: 16 keer als leiding. En jaaaahhhhh, ik ben 5x als kind meegegaan. Samen met mijn tweelingbroer Leon en mijn zus Clementine. Zij zijn ook nog leiding geweest.

V: Het is nog maar een paar dagen voordat we op kamp gaan. Ben je al helemaal klaar met de voorbereidingen of heb je nog heel veel te doen?

A: Welke voorbereiding? Moest ik iets doen dan? Gelukkig gaat Karel mee, hij heeft bijna alles al af.

V: Ieder jaar heeft het kamp een bepaald thema, dus ook dit jaar. Zonder te veel te verklappen: wat vind je van het thema van dit jaar?

A: Het thema is buitengewoon!

V: Bosspelen, disco’s, waterspelletjes, de toko en nog veel meer: er is genoeg te beleven op kamp. Waar kijk jij eigenlijk het meest naar uit?

A: De zaterdag.

V: Wat zou jij als ervaren leiding de kinderen nog mee willen geven voor het komende kamp?

A: Zorg goed voor de leiding.

 


Geplaatst

in