Voorinschrijving kamp 2020 begonnen

Het is weer zover, de leiding is weer begonnen met de voorbereidingen voor het volgende Victorie Zomerkamp! Het lijkt vroeg, maar de tijd gaat toch weer snel, want van zaterdag 18 t/m zaterdag 25 juli 2020 gaan wij weer naar de kampeerboerderij in Otterlo. Inmiddels heeft de leiding al weer voor de eerste keer vergaderd, hierover lees binnenkort meer. Met de allerbelangrijkste taak gaan we nu ook aan de slag: kinderen werven!

De eerste mogelijkheid tot inschrijven is altijd voor de kinderen die vorig jaar ook zijn mee geweest, daarna volgt (als er nog plaatsen over zijn) de mogelijkheid voor ‘nieuwe’ kinderen om zich in te schrijven. Ben je niet bekend met het kamp en/of wil je meer weten over het komende kamp? Algemene informatie (waaronder de data en kosten) over het Victorie Zomerkamp 2020 is hier te vinden.

Groepsfoto 2019

Voorinschrijving

Net als vorig jaar willen we onze trouwe kampgangers (de kinderen die voorgaande jaren ook al zijn mee geweest op het Victorie Zomerkamp) ook nu weer als eerste de kans geven om zich op te geven voor kamp. Als zij zich tijdens de voorinschrijving (10 maart 2020 tot en met 1 april 2020) opgeven, weten deze kinderen zeker dat er voor hen een plaatsje in de bus wordt gereserveerd. Het is voor deze kinderen wel aan te raden om zich tijdens de voorinschrijving op te geven, omdat in vorige jaren de bus na de start van de open inschrijving al direct vol was. De verwachting voor dit jaar is dat het kamp mogelijk al na afloop van de voorinschrijving vol zal zijn, zorg dus dat je op tijd bent! De kinderen die vorig jaar zijn mee geweest (en nu ook weer mee mogen) hebben inmiddels ook alle informatie per post of e-mail toegestuurd gekregen of krijgen dit op zeer korte termijn. Niets ontvangen? Mail dan naar info@victoriekamp.nl.

Let op! De voorinschrijving loopt dit jaar t/m woensdag 1 april 2020 en niet tot de open dag van Victorie op zaterdag 4 april. Inschrijven is in de tussenliggende periode niet mogelijk. Uiteraard kan dan weer wel worden ingeschreven tijdens de open inschrijving vanaf 4 april, mits er dan nog plaatsen vrij zijn. Wij verwachten echter dat dit niet het geval zal zijn!

Meer informatie hoe de voorinschrijving kan worden gedaan, is hier te vinden.

Open inschrijving

Mocht je nog niet eerder zijn mee geweest op het Victorie Zomerkamp, maar wel heel graag mee willen, dan kun je je (alleen indien er nog plek is) tijdens de open dag van Victorie op zaterdag 4 april 2020 opgeven. Zoals hierboven al aangegeven, verwachten wij niet dat er dit jaar een open inschrijving zal zijn. Dit heeft te maken met de voorinschrijving voor kinderen die vorig jaar zijn mee geweest, alsmede met de reservelijst met de kinderen die vorig jaar op de open dag waren. Zij krijgen dit jaar voorrang. Een uitgebreidere uitleg hierover is hier te vinden.

De leiding heeft besloten dit jaar, mocht het kamp tijdens de voorinschrijving al vol raken, ook weer te werken met een reservelijst. Vanuit deze reservelijst kunnen bij eventuele afvallers vrijgekomen plekken voor het kamp 2020 worden gevuld, maar deze lijst geldt ook als voorinschrijflijst voor kamp 2021. Op deze lijst worden echter maar een beperkt aantal kinderen (maximaal 10) geplaatst. Meer informatie over de eventuele reservelijst en hoe hiervoor kan worden aangemeld is hier te vinden.

Mocht er onverhoopt toch een open inschrijving plaatsvinden, dan geven wij dit aan op deze site en onze social media. In dat geval kan op 4 april 2020 worden ingeschreven bij de ‘kamptent’ vanaf 11.00 uur. Uiteraard geldt dan wel: vol = vol! Alle informatie over de open inschrijving voor het Victorie Zomerkamp 2020 is hier te vinden.


Geplaatst

in