Voorinschrijving kamp 2019 begonnen

Het is weer zover, de leiding is weer begonnen met de voorbereidingen voor het volgende Victorie Zomerkamp! Het lijkt vroeg, maar de tijd gaat toch weer snel, want van zaterdag 20 t/m zaterdag 27 juli 2019 gaan wij weer naar de kampeerboerderij in Otterlo. En inmiddels is de leiding al bezig om te kijken wie de leidinggroep gaan vormen, maar gaan we binnenkort ook weer vergaderen om de eerste voorbereidende taken te verdelen en het thema voor het komende kamp te bedenken. En met de allerbelangrijkste taak gaan we nu ook weer aan de slag: kinderen werven! Bij deze dan ook de uitnodiging aan alle enthousiaste kinderen om zich (binnenkort) in te gaan schrijven (voorinschrijving) voor het Victorie Zomerkamp 2019. Niet bekend met het kamp en/of wil je meer weten over het komende kamp? Algemene informatie (waaronder de kosten) over het Victorie Zomerkamp 2019 is hier te vinden.

Groepsfoto kamp 2018

Voorinschrijving

Net als vorig jaar willen we onze trouwe kampgangers (de kinderen die voorgaande jaren ook al zijn mee geweest op het Victorie Zomerkamp) ook nu weer als eerste de kans geven om zich op te geven voor kamp. Als zij zich tijdens de voorinschrijving (dat is vanaf 3 maart 2019 tot en met 3 april 2019) opgeven, weten deze kinderen zeker dat er voor hen een plaatsje in de bus wordt gereserveerd. Het is voor deze kinderen wel aan te raden om zich tijdens de voorinschrijving op te geven, omdat in vorige jaren de bus na de start van de open inschrijving al direct zo goed als vol was. De kinderen die vorig jaar zijn mee geweest (en nu ook weer mee mogen) hebben inmiddels ook alle informatie per post of e-mail toegestuurd gekregen. Niets ontvangen? Mail dan naar info@victoriekamp.nl.

Let op! De voorinschrijving loopt dit jaar t/m woensdag 3 april 2019 en niet tot de open dag van Victorie op zaterdag 6 april. Inschrijven is in de tussenliggende periode niet mogelijk. Uiteraard kan dan weer wel worden ingeschreven tijdens de open inschrijving vanaf 6 april, mits er dan nog plaatsen vrij zijn.

Open inschrijving

Mocht je nog niet eerder zijn mee geweest op het Victorie Zomerkamp, maar wel heel graag mee willen, dan kun je je (indien er nog plek is) tijdens de open dag van Victorie op zaterdag 6 april 2019 opgeven bij de ‘kamptent’ vanaf 11.00 uur.


Geplaatst

in