Voorinschrijving kamp 2017 begonnen!

Hartenleger, geeeeeeef acht!

Het is weer zover, de leiding is weer begonnen met de voorbereidingen voor het volgende Victorie Zomerkamp! Het lijkt vroeg, maar de tijd gaat toch weer snel, want van zaterdag 8 t/m zaterdag 15 juli 2017 gaan wij weer naar de kampeerboerderij in Otterlo. En daarom heeft de leiding al voor de eerste keer vergaderd om te kijken wie de leidinggroep gaan vormen, maar bijvoorbeeld ook om de eerste voorbereidende taken te verdelen en het thema voor het komende kamp te bedenken. En met de allerbelangrijkste taak gaan we nu ook weer aan de slag: kinderen werven! Bij deze dan ook de uitnodiging aan alle enthousiaste kinderen om zich (binnenkort) in te gaan schrijven (voorinschrijving) voor het Victorie Zomerkamp 2017. Niet bekend met het kamp en/of wil je meer weten over het komende kamp? Algemene informatie (waaronder de kosten) over het Victorie Zomerkamp 2017 is hier te vinden.

Voorinschrijving

Net als vorig jaar willen we onze trouwe kampgangers (de kinderen die voorgaande jaren ook al zijn mee geweest op het Victorie Zomerkamp) ook nu weer als eerste de kans geven om zich op te geven voor kamp. Als zij zich tijdens de voorinschrijving (dat is vanaf 1 maart 2017 tot en met 29 maart 2017) opgeven, weten deze kinderen zeker dat er voor hen een plaatsje in de bus wordt gereserveerd. Het is voor deze kinderen wel aan te raden om zich tijdens de voorinschrijving op te geven, omdat in vorige jaren de bus na de start van de open inschrijving al direct zo goed als vol was. De kinderen die vorig jaar zijn mee geweest (en nu ook weer mee mogen) hebben inmiddels ook alle informatie per post of e-mail toegestuurd gekregen. Niets ontvangen? Mail dan naar info@victoriekamp.nl.

Let op! De voorinschrijving loopt dit jaar t/m woensdag 29 maart 2017 en niet tot de open dag van Victorie op zaterdag 1 april. Inschrijven is in de tussenliggende periode niet mogelijk. Uiteraard kan dan weer wel worden ingeschreven tijdens de open inschrijving vanaf 1 april.

Open inschrijving

Onze kamptent tijdens de open dag

Onze kamptent tijdens de open dag

Mocht je nog niet eerder zijn mee geweest op het Victorie Zomerkamp, maar wel heel graag mee willen, dan kun je je tijdens de open dag van Victorie op zaterdag 1 april 2017 opgeven bij de ‘kamptent’ vanaf 11.00 uur of na de open dag (indien er nog plek is) bij Isabel aan de Oranjelaan 95 te Dordrecht. Alle informatie over de open inschrijving voor het Victorie Zomerkamp 2017 is hier te vinden.


Geplaatst

in