Victoriekamp 2020: De eerste voorbereidingen

Zoals jullie wellicht weten is de leiding al ruim voor de zomer druk met het voorbereiden van het kamp. Dit jaar besloten we hiervoor samen met wat oudgedienden en partners af te reizen naar De Houtkamp om eens wat nieuwe dingen uit te proberen, en natuurlijk ook omdat we het met de leiding ook buiten kamp goed met elkaar kunnen vinden! Helaas gooide storm Ciara wat roet in het eten voor de laatste dag, maar dat mocht de pret niet drukken.

Zo vanaf 16:00 uur druppelde iedereen op vrijdagmiddag binnen en begon de corvee met de voorbereidingen voor het avondeten. Het was al gauw gezellig druk op de boerderij en er werd het nodige bij gekletst met oud-leiding die dit weekendje ook mee mochten. Nadat er flink gesmuld was van de macaroni was het tijd om onze stevige schoenen aan te trekken: we gingen het bos in om een avondspel uit te proberen voor komend kamp! Wat we gedaan hebben blijft dus nog even geheim.

Zaterdag stond Nationaal Park de Hoge Veluwe op de planning, want hoewel iedereen jaarlijks langs de ingang wandelt, was nog niet iedereen van de leiding ook daadwerkelijk in het park geweest. Naast een fietstocht stond ook het Kröller-Müller museum stond op de planning. Na het eind dat een niet nader te noemen (enorm enthousiaste) leiding ons liet fietsen konden we wel wat rust (en iets te drinken) gebruiken. Nadat we ’s avonds heerlijk Mexicaans hadden gegeten was het tijd voor een avondspeurtocht. Eenmaal terug op de boerderij werd er nog een nieuwe versie van Weerwolven geprobeerd. En het was een succes, dus verheug jullie er maar op!

Zondagmiddag besloot een groot deel van de groep eerder naar huis te gaan vanwege storm Ciara, maar niet voordat we gebrainstormd hadden over het thema van volgend jaar!

Hebben jullie al een idee wat het thema gaat worden?


Geplaatst

in