Koffers inleveren

Lizzy is er ook klaar voor
Koffers inleveren

Vrijdag 18 juli 2014

Vrijdagavond 19 uur zat de leiding er al weer helemaal klaar voor: vanaf dat moment zouden de kinderen en hun ouders naar de speeltuin komen om de koffers in te leveren, inclusief het inventarisatieformulier, de portemonnee en eventueel medicijnen. Best spannend allemaal, zeker als je nog niet eerder bent mee geweest op kamp. Maar ook al ben je bekend, het is toch weer even wennen omdat je iedereen een jaar lang niet hebt gezien!

Op het moment dat je de speeltuin binnenloopt met je koffertje, zie je al heel wat leiding (en andere mensen) in de weer met kisten, dozen en andere spullen: de transportbus wordt op dat moment geladen. Moet mijn tas gelijk in dat busje? Gelukkig legt de leiding buiten uit dat de koffer naar binnen moet en dat je je daar moet melden bij de leiding die achter een grote tafel zit. Even in de rij, maar gelukkig duurt dat niet lang. Eerst maar even alle leiding een handje geven en indien nodig nog even jezelf voorstellen. Gelukkig is de leiding erg aardig, dus dat haalt de zenuwen een beetje weg. Vervolgens wilde Niki eerst eventuele medicijnen in ontvangst nemen, met ook een beetje uitleg van papa of mama. Gelukkig stond het al goed omschreven op het formulier, dat dan ook diende te worden ingeleverd bij Naomi. Die zorgde dat de lijst in een grote map ging, zodat alle gegevens altijd in de buurt zijn als het nodig mocht blijken. Als laatste nog even de portemonnee inleveren bij Jodie en het werk binnen was klaar.

Toch was het nog even oppassen, want de leiding buiten was alvast het eerste watergevecht van het kamp 2014 begonnen. Sommige kinderen werden gedoopt, maar in ieder geval werden de meeste kinderen en leiding (en ook sommige ouders) erg nat. Dat belooft nog wat voor het komende kamp! Na het inleveren van de spullen (en het watergevecht) snel naar huis, want er kan nog 1 nachtje lekker uitgeslapen worden. Dat komt goed uit, want komende week zal dat niet zo goed meer lukken. Welterusten allemaal, tot morgen. We hebben er zin in!


Geplaatst

in

,