Vanavond koffers inleveren, morgen vertrek

Nog maar heel even en dan gaat het Victorie Zomerkamp 2014 van start! De leiding is het kamp al maanden aan het voorbereiden en we zijn er dan ook al bijna helemaal klaar voor. Wat nog ontbreekt? De kinderen zelf en hun spullen!

Vanavond (vrijdag 18 juli) worden alle kinderen die meegaan (en hun ouders/verzorgers) tussen 19.00 en 20.30 uur verwacht bij Buurt- en Speeltuinvereniging Victorie aan de Heijsterbachstraat 103 te Dordrecht. In het clubgebouw zit de leiding dan klaar om het volgende alvast in ontvangst te nemen:

  • Allereerst natuurlijk de koffers. Ben je nog bezig met pakken en weet je niet wat er allemaal mee moet? Kijk hier dan nog eens voor wat tips!
  • De inventarisatielijst. Deze lijst is al naar alle ouders/verzorgers verstuurd (reserve-exemplaren zijn wel aanwezig) en dient volledig ingevuld te worden ingeleverd. Op het formulier wordt informatie gevraagd over onder andere de thuisblijversgegevens, zwemdiploma’s, medicijngebruik en andere bijzonderheden;
  • De portemonnee. Om te voorkomen dat portemonnees kwijtraken, houdt de leiding deze bij zich. Als tijdens het kamp geld nodig is, worden de portemonnees uitgedeeld;
  • Eventuele medicijnen. De leiding zorgt dat medicijnen op de benodigde tijden worden ingenomen. Daarom dienen medicijnen te worden ingeleverd, voorzien van gegevens over het gebruik en dosering.

Wat nog niet op vrijdagavond hoeft te worden meegenomen, maar wat wel belangrijk is:

  • Het lunchpakket. Als we aankomen op de boerderij, gaan we gelijk lunchen. Omdat we dan nog geen tijd hebben gehad een lunch voor te bereiden, dient iedereen dus zelf een lunchpakketje samen te stellen. Vergeet dit pakketje dus niet in de handbagage te stoppen op zaterdag;
  • Het ID-bewijs (geldt alleen voor 14-jarigen). Vanwege de ID-plicht dienen 14-jarigen een ID-bewijs mee te nemen. Dit ID-bewijs dient op zaterdagochtend te worden ingeleverd bij Charles, hij zal deze de hele week bij zich houden om zoek raken hiervan te voorkomen.

Na het koffers (en andere spullen en informatie) inleveren, gaat iedereen vervolgens nog naar huis om een nacht van het eigen bed te genieten en de volgende ochtend nog (een beetje) uit te slapen. Om een uur of 11 in de ochtend wordt iedereen morgen weer in de speeltuin verwacht, zodat we echt op kamp kunnen. De spullen zijn dan al ingeladen en onderweg naar Otterlo, maar wij wachten dan nog even op de bus. Als de bus is aangekomen, stappen we om circa 11.15 uur in (uiteraard niet voordat van iedereen nog even afscheid is genomen) en als we compleet zijn vertrekken we. Dit zal om circa 11.30 uur zijn. En als we naar iedereen hebben gezwaaid en we de straat uitrijden, is het zover: het Victorie Zomerkamp 2014 is begonnen! Maar dat is voor morgen, laten we eerst vanavond maar eens onze koffers gaan inleveren!

Koffers inleveren
Koffers inleveren

Geplaatst

in