Uitstel inschrijvingen 2021

Allereerst: Jullie hebben het vast al gemerkt, maar wij waren vanwege de corona-maatregelen niet aanwezig op de open dag van de speeltuin.

Afgelopen week zijn wij erg druk geweest met de voorbereidingen voor kamp en het verwerken van de voorinschrijvingen. Helaas hebben we daarbij wat technische problemen gehad en hebben we nog geen volledig beeld van wat er mogelijk is op de boerderij i.c.m. de corona-maatregelen.

Dit is voor ons reden om te besluiten open inschrijvingen uit te stellen tot volgende week. Het blijft wel zo dat, als komende week blijkt dat het i.v.m. de maatregelen op de boerderij en tijdens het kamp het niet mogelijk is om met meer kinderen te gaan dan er bij de voorinschrijvingen zijn ingeschreven, we kunnen besluiten geen open inschrijvingen te houden. Dit zullen wij dan via onze website en social media kanalen communiceren.

Dit betekent (onder voorbehoud) het volgende:

Volgende week zaterdag 10 april vanaf 12:00 uur zal het mogelijk zijn om kinderen die nog niet eerder mee zijn geweest op Victoriekamp in te schrijven door een mail te sturen naar info@victoriekamp.nl. Hierbij geldt zoals altijd het principe “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. Dus zorg dat je op tijd bent. Het lijkt er nu op dat we slechts een paar plekken vrij zullen hebben, dus zorg dat je op tijd mailt.

Let op: We zullen alleen kijken naar mails die om 12:00 of later binnen zijn gekomen. Het heeft dus geen zin om al eerder deze week of zaterdag voor 12:00 uur te mailen.


Geplaatst

in