Uitnodiging: multimedia-avond vrijdag 10 oktober

Wat hebben we weer genoten van het Victorie Zomerkamp 2014: alles in 1001 nacht stijl, mooi weer, een hele fijne boerderij, prachtige bossen en vooral: leuke kinderen! De leiding vond het in ieder geval een fantastisch leuk kamp, we hopen dat jullie er ook zo van hebben genoten?!

Multimedia-avond

Uiteraard willen we ook dit jaar, nu de scholen weer zijn begonnen, met de kinderen van het kamp en hun ouders, verzorgers, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s (en wie we allemaal nu nog vergeten zijn te noemen), alsmede andere belangstellenden, nog eens terugkijken op het kamp. Op vrijdag 10 oktober 2014 is iedereen vanaf 19 uur (zaal open) welkom in het gebouw van Speeltuin Victorie aan de Heijsterbachstraat 103 te Dordrecht voor de jaarlijkse multimedia-avond (bij velen beter bekend als dia-avond). Om 19.30 uur zullen wij vervolgens starten met het tonen van een presentatie op groot scherm met een selectie van de foto’s (circa 400) die gemaakt zijn tijdens kamp, voorzien van uitleg / toelichting van de leiding.

Dia-avond kamp 2013
Dia-avond kamp 2013

Voor en na de presentatie (en tijdens de pauze) kan het fotoboek worden ingezien en kan (vooral door de ouders) nog even worden gespit in de wasmand met ‘vergeten’ kledingstukken.

DVD

Jarenlang kon iedereen tijdens de multimedia-avond foto’s nabestellen, die vervolgens netjes in een envelop werden bezorgd. Vorig jaar hebben we als proef geen losse foto’s, maar DVD’s laten bestellen. Wij vonden het een groot succes, dus foto’s zijn ook dit jaar niet meer los na te bestellen, maar wel een DVD met daarop:

  • alle foto’s (circa 400) die zijn getoond tijdens de multimedia-avond;
  • een flink aantal (circa 200) bonusfoto’s die niet zullen worden getoond;
  • alle foto’s uit het fotoboek.
DVD 2013
Ook in 2014 kan weer een DVD worden besteld

Na afloop van de presentatie is de DVD te bestellen bij de leiding voor maar € 7,50. Van de opbrengst kunnen dan voor het kamp 2015 weer materialen (bijvoorbeeld spelmateriaal of EHBO-spullen) worden aangeschaft, de verkoop is dus voor een goed doel! De DVD dient overigens op de avond zelf al te worden afgerekend, hou hier dus rekening mee.

De leiding hoopt jullie allemaal te zien op vrijdag 10 oktober!

Met vriendelijke groet,

De leiding

PS: De (ouders van de) kinderen ontvangen uiteraard nog een uitnodiging voor de multimedia-avond per post!


Geplaatst

in