Sponsoren 2019: SilentDiscoDJ’s, IQ Select en Dutch Odd Couple

SilentDiscoDJs verhuurt en verkoopt hoofdtelefoons voor Silent Disco’s. Een Silent Disco is eigenlijk een feest zonder speakers, waar tócht iedereen danst. Dit kan omdat elke bezoeker een draadloze hoofdtelefoon op krijgt, en zo zonder dat omstanders het horen een leuk feest kunnen bouwen. Leuk detail: met de Silent Disco kan er worden geluisterd naar 3 kanalen, waardoor er 3 verschillende muzieksoorten te horen zijn. Waar de één uitbundig staat mee te dansen op een oude disco klassieker, staat de buurman mee te lallen met een heerlijke meezinger! Voor de omstanders een ware belevenis. 

Een Silent Disco kan óveral. Of dit nu midden in een weiland op je verjaardag, op een festival, bedrijfsfeest, bruiloft óf een kinderkamp is… het is gegarandeerd een groot succes. Maar niet alleen voor feestjes zijn de hoofdtelefoons handig. Wat als je een rondleiding wilt geven maar er veel omgevingsgeluid is? Of een rondvaart organiseert maar versterkt geluid niet is toegestaan? Of een congres organiseert en de luisteraars in 3 talen tegelijk wilt bedienen? 
Wil jij ook een Silent Disco organiseren? Dat kan door losse hoofdtelefoons te huren en die per post te ontvangen, of een Silent Disco te huren met onze Dj’s er bij. Bezoek www.silentdiscodjs.nl voor meer informatie.


IQ Select schudt de markt van de transport voor jou wakker. We hebben heel veel vaste chauffeur vacatures bij de allermooiste bedrijven in de transport. Wij regelen het, ongewoon goed. Zodat jij gewoon de weg op kan als chauffeur. IQ Select gaat voor het betere werk…nee, het beste werk in de transport. Voor jou ongewoon goed geregeld.


Dutch Odd Couple verkoopt handgemaakte sieraden, dromenvangers, 3D prints en meer uit voorraad of op bestelling.


Geplaatst

in