eerste sponsoren 2018

Op deze site hebben we het vooral over het kamp zelf, de fantastische kinderen die ieder jaar weer meegaan, de ouders van wie de genoemde kinderen ook ieder jaar weer mee mogen en uiteraard ook over de leiding die zich met volle overgave inzet voor het kamp. Toch vergeten we dan een belangrijke groep mensen (en hun bedrijven) te noemen die ook van zeer groot belang zijn: onze sponsoren. Dankzij hen blijft het mogelijk het Victorie Zomerkamp ieder jaar te organiseren, zonder dat we de bijdrage die door de ouders dient te worden bijgedragen (te) hoog moeten maken. Op deze manier, en dus dankzij de sponsors, blijft het Victorie Zomerkamp ook toegankelijk voor mensen met een wat minder goed gevulde portemonnee. Sponsoren bedankt! De eerste sponsoren van het Victorie Zomerkamp 2018 hebben hun steun al weer toegezegd. Onze sponsoren voor 2018 (en sommige ook vele jaren daarvoor) zijn:


Gouden sponsoren

Buurt- & Speeltuinvereniging Victorie

Logo Victorie

Het Victorie Zomerkamp is een activiteit van Buurt- & Speeltuinvereniging Victorie te Dordrecht, wat dus direct ook de hechte band verklaart. Maar behalve dat we onder de vlag van Victorie ‘varen’, kunnen we ze ook als onze allergrootste sponsor beschouwen. Denk hierbij aan het feit dat we alle beschikbare faciliteiten (clubgebouw, bergruimten, enz) mogen gebruiken, we stukjes mogen publiceren in het clubblad en op de site van Victorie, dat we allerhande spullen mogen lenen (zodat we ze niet zelf hoeven aan te schaffen), enzovoorts. Verder sponsoren ze vooral ook de leden van de speeltuin: alle kinderen die lid zijn krijgen een mooie korting op het bedrag dat dient te worden betaald voor deelname aan het Victorie Zomerkamp. Dit verschil in bedrag wordt vervolgens bijgelegd door Victorie. Wij zijn dus erg blij met de fijne samenwerking met Victorie en de bijdragen die ze ons gunnen!

Neem ook eens een kijkje op de site van de speeltuin: www.speeltuinvictorie.nl. Over zichzelf melden zij het volgende:

Victorie is de oudste speeltuin van Dordrecht, maar met onze 61 jaar voelen we ons nog steeds piepjong! Begin 2006 hebben we een grootschalige verbouwing achter de rug, zodat alles weer aan alle veiligheidseisen voldoet en het assortiment speeltoestellen flink is uitgebreid. Kom gerust zelf eens een kijkje nemen! Naast een speeltuin is Victorie ook een buurtvereniging met het hele jaar door activiteiten voor groot en klein. Zo is er voor de groten bijvoorbeeld de toneelvereniging en de maandelijkse bingo-avond en kunnen de kleintjes bijvoorbeeld meedoen aan de disco’s, playbackshow, knutselen, paaseieren zoeken, sinterklaas, kerststukjes maken en het zomerkamp. Kijk gerust eens op de site voor meer informatie, openingstijden en de activiteitenkalender!


Schoonmaakbedrijf Groeneweg

Een vertrouwde en inmiddels jarenlange  sponsor van het Victorie Zomerkamp.

Elk jaar weer draagt dit bedrijf Victorie Zomerkamp een warm hart toe in de vorm van een dagje uit. Dankzij een gulle gift kunnen kinderen en de leiding gaan zwemmen in het natuurbad van camping Droompark De Zanding (uiteraard alleen als het weer het toelaat). Tijdens het kamp kunnen we dan met zijn allen naar de camping gaan wandelen om daar lekker te zonnen en te zwemmen, maar ook het bouwen van zandkastelen en het flink met water gooien zijn altijd weer leuke dingen om te ondernemen. Een dagje ontspanning en pret voor de kinderen en de leiding dus.

Tevens is Groeneweg B.V. dit jaar vooral voor de leiding een zeer belangrijke factor, want elk jaar weer moet de leiding met heel wat spullen op kamp, om jaarlijks een vergetelijke week te creëren. Hier zijn dan ook heel wat materialen voor nodig. Elk jaar is het weer een zoektocht, hoe de materialen in Otterlo terecht komen. Dit jaar sponsort Groeneweg B.V. dan ook een busje waarin de leiding de benodigde materialen van en naar Otterlo kan brengen. Cruciaal en ook daarvoor danken wij Groeneweg B.V. hartelijk!

De website van Groeneweg is een bezoekje waard: www.groeneweg-smb.nl.

Groeneweg BV is al sinds de jaren ’60 actief in het verzorgen van uiteenlopende schoonmaakdiensten. Naast de dagelijkse en periodieke schoonmaakdiensten, bent u bij Groeneweg BV ook aan het goede adres voor specialistische reiniging. Ons werkgebied varieert van kantoor)gebouwen tot onderwijsinstellingen.


Gastouderbureau Ziezo …. een vertrouwd adres

Ouders weten wat goed is voor hun kind. Dit geldt ook bij het maken van een keuze uit de verschillende vormen van kinderopvang. Opvang door een gastouder is een goede keus voor ouders die individuele aandacht belangrijk vinden voor hun kind. Ouders kunnen kiezen voor opvang bij de gastouder thuis: kleinschalig, flexibel, dichtbij huis of juist bij het werk. De opvang kan ook plaatsvinden bij de kinderen thuis.

Gastouderopvang via Ziezo heeft daarnaast een financieel voordeel: ouders betalen alleen de afgenomen uren. Dus geen extra uren aan het begin of einde van de dag en geen doorbetaalde vakanties. De medewerkers van gastouderbureau Ziezo zijn pedagogisch opgeleid en hebben jarenlange ervaring in de gastouderopvang. Ouders en gastouders kunnen rekenen op zorgvuldige selectie en bemiddeling voorafgaand aan de opvang. Ook gedurende de opvang is persoonlijk contact met de gastouder en de ouder de basis van het werk van Ziezo.

Gastouderbureau Ziezo is het adres voor kleinschalige en flexibele kinderopvang in de regio’s: Dordrecht/Alblasserwaard, Krimpenerwaard,Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Den Haag/Leiden, Gouda, Gorinchem, Breda en Utrecht. De ruim 180 gastouders van Ziezo zijn opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang.

Gastouderopvang via Ziezo heeft daarnaast een financieel voordeel: ouders betalen alleen de afgenomen uren. Dus geen extra uren aan het begin of einde van de dag en geen doorbetaalde vakanties.


Vleeschmeester Rotterdam

Vleeschmeester Rotterdam is in de organisatie van Vleeschmeester de hoofdvestiging en tevens de pilot store. Alle nieuwe ontwikkelingen, producten en nieuwe ondernemers komen in deze slagerij als eerste in beeld.

Vleesch met een verhaal; scharrelvlees met een duidelijk en eerlijk verhaal, vlees zonder antibiotica en zonder groeibevorderaars. Een gratis spaarsysteem, leuke acties en dat alles in combinatie met de kwaliteit die iedereen van ons gewend is.

Uit eten, maar toch thuis kunnen blijven. Wij zijn gespecialiseerd in zowel particulieren als bedrijven en kunnen kleine feestjes en grote partijen geheel organiseren. Jij regelt de locatie en wij verzorgen de rest. Denk bijvoorbeeld aan catering en partyservice van verjaardagen, feestavonden, verenigingen, themapartijtjes, bedrijfsfeestjes, vergaderingen, (in-)formele borrels, bruiloften, lunch en brunch.

Vleeschmeester: BIJ ONS KUN JE VERTROUWEN OP VLEES ZOALS VLEESCH HOORT TE ZIJN ★ EERLIJK ★ TRANSPARANT ★ BETROUWBAAR


Zilveren sponsoren

Batterijenhuis.nl

Batterijenhuis

Nieuwe batterijen voor elektronica of een reserve zaklamp? Dankzij Batterijenhuis.nl zijn wij al een aantal kampen achter elkaar goed voorzien in batterijen en dergelijke. Ook dit jaar heeft Batterijenhuis.nl aangegeven weer een bijdrage te willen doen voor het kamp, bedankt hiervoor!

Batterijen nodig? Denk dan eens aan onze sponsor en kijk op hun site voor het grootste aanbod aan batterijen van Nederland!

Over Batterijenhuis.nl:

– Meer dan 10 jaar ervaring!
– GRATIS verzending binnen NL & BE
– Grootste aanbod van Nederland


Rijschool Blad

Inmiddels is Rijschool Blad voor het derde jaar op rij sponsor van Victorie Zomerkamp, en ook dit jaar bieden zij een mooi bedrag waardoor Zomerkamp 2018 ook hygiënisch blijft. Wij danken Martin Drieskens en zijn medewerkers voor hun steun voor het zomerkamp.

Kijk ook op de website van Rijschool Blad!

– Extra hoog slagingspercentage!
– Wie lessen neemt bij Rijschool Blad maakt een verstandige keuze.
– Lessen in heel Groot-Rotterdam, Drechtsteden en Hoekschewaard.


Bronzen sponsoren

Artastiek Fotografie

Eigenaar van Artastiek Fotografie vindt het elk jaar weer belangrijk dat de leiding van Victorie Zomerkamp met een goed gevulde EHBO koffer op pad kan. EHBO-materialen die afgelopen jaar zijn verbruikt of die inmiddels (bijna) over de datum zijn, kunnen dit jaar (mede) dankzij Artastiek Fotografie worden vervangen. Bedankt voor de bijdrage!

Zoek je een fotograaf om speciale momenten vast te leggen? Artastiek Fotografie is de juiste! Kijk snel op de website:

Sinds 1 juli 2015 ben ik professioneel fotograaf. Mijn specialismen zijn vooral portretten, familiefoto’s, huwelijksreportages en bedrijfsfoto’s. Mijn studio is bij mij thuis op de zolder maar ik kom graag bij u langs. En ik werk graag voor goede doelen Ik heb regelmatig aanbiedingen!


Avant Webdiensten

Inmiddels voor het derde jaar erbij als sponsor: Avant Webdiensten!
Avant Webdiensten is gespecialiseerd in webdesign, webhosting en webpromotie voor bedrijven en organisaties. Hulp nodig? Neem contact op met Avant Webdiensten!

Dankzij Avant Webdiensten kan de leiding van Victorie Zomerkamp dit jaar nieuwe cadeautjes voor de kinderen halen t.w.v. €25,- (denk aan rode draad cadeautjes en cadeautjes voor de jarige)!  En nieuwe opbergkratten t.w.v. €25,- kopen! De kratten die vallen uit elkaar, dus het sjouwen is voor de leiding verleden tijd! Wij danken Avant Webdiensten hartelijk!

Over Avant Webdiensten:

Webdesign, webhosting en domeinregistratie.
Avant helpt uw bedrijf ook online succesvol te zijn.


Geplaatst

in