Sponsoren kamp 2018 bedankt!

Zo aan het einde van het Victorie Zomerkamp 2018 is het hoog tijd om aandacht te besteden aan onze ‘helden’ die het kamp 2018 mede mogelijk maken: onze sponsoren! Zonder dat we shirtsponsoring, reclameborden, advertenties in grote bladen enzovoorts kunnen aanbieden, staan zij belangeloos voor ons klaar om te helpen het Victorie Zomerkamp weer tot een groot succes te maken! Sponsoren, ook dit jaar weer hartelijk bedankt! Meer informatie over onze sponsoren is te vinden op onze sponsorpagina.

Onze sponsoren zijn:

  • Allereerst natuurlijk Buurt- en Speeltuinvereniging Victorie. Niet alleen geven ze een financiële bijdrage voor de leden, daarnaast dragen ze veel bij in de vorm van materialen en andere benodigde spullen;
  • Slagerij Gelderblom. Zij sponsoren ons door vlees te leveren voor op het kamp, dat was dus weer lekker smullen!
  • Gastouderbureau ZieZo. Zij zorgen er dit jaar voor dat we allerhande knutselspullen en spelmateriaal kunnen aanschaffen;
  • Groeneweg BV (schoonmaakdiensten). Dankzij hen konden wij op donderdag een dagje naar De Zanding, lekker zwemmen en luieren in de zon dus!
  • Verder hadden wij nog een aantal ‘kleinere’ sponsoren: Batterijenhuis.nl, Blad Rijschool en Avant Webdiensten. Bij elkaar hebben wij ook dankzij hen nog heel veel leuke dingen kunnen doen.

Geplaatst

in