Gelderblom, Groeneweg en DSN Design

Door al het Corona-nieuws is het een beetje naar de achtergrond verdwenen, maar gelukkig hebben we ook dit jaar weer sponsoren die een bijdrage willen leveren aan het Victorie Zomerkamp!

DSN Design zal dit jaar zorgen voor flink wat spullen waardoor wij veilig op kamp kunnen: o.a. mondkapjes, handschoenen en desinfectiemiddel. Wij zijn natuurlijk heel erg blij met deze bijdrage!

Slagerij Gelderblom levert ieder jaar een mooie bijdrage aan het Victoriekamp in de vorm van vleeswaren en het stukje vlees voor de avondmaaltijd. De kinderen en leiding genieten ieder jaar weer van geweldige kwaliteit vlees op hun bord.

Schoonmaakbedrijf Groeneweg is ook al jaren een trouwe sponsor van het Victoriekamp. Met hun bijdrage gaan wij normaal gesproken naar De Zanding om een dagje te zwemmen, vanwege de maatregelen zal dit helaas dit jaar niet het geval zijn. Toch heeft Groeneweg aangegeven dit bedrag alsnog te willen sponsoren, daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee! Daarnaast kunnen we van hen een grote bus lenen om alle spullen naar Otterlo te brengen.

Door op de bedrijfsnamen te klikken ga je naar de website van onze sponsoren! Check ook onze sponsor-pagina voor een overzicht van alle sponsoren.


Geplaatst

in