INHUIS Plaza, Philos Shipping en Blend Window Fashion

Dankzij onze sponsoren kunnen wij ieder jaar weer wat extra’s doen (zoals bijvoorbeeld een dagje zwemmen tijdens kamp of een extra uitgebreide maaltijd) of kunnen wij nieuwe spullen aanschaffen voor het kamp (zoals recent bijvoorbeeld knutselmateriaal en opslagkratten).

Dit jaar hebben we de volgende sponsoren (weer) bereid gevonden een bijdrage te leveren aan het Victorie Zomerkamp:

INHUIS Plaza is dé specialist in raamdecoratie en zonwering op maat. Voor elk raam en iedere ruimte hebben wij de perfecte oplossing. Van raamdecoratie voor in huis zoals shutters en houten jaloezieën tot buitenzonwering zoals zonneschermen en screens. Onze collectie bestaat uit een groot aantal A-merken en het eigen scherp geprijsde INHUIS merk. Bij INHUIS Plaza vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Wij zorgen er dan ook persoonlijk voor dat jouw order een succes wordt!


De mooiste sport is tran-sport.” Op de rivieren en kanalen van West-Europas vervoert Philos alles wat je maar kunt bedenken.


Blend® Window Fashion is specialist in diverse soorten houten raamdecoratie. Ons assortiment bestaat uit maatwerk shutters en houten jaloezieën. Deze zijn leverbaar in diverse houtsoorten en uitvoeringen.Blend® Window Fashion biedt haar shutters en houten jaloezieën aan via een netwerk van dealers in de Benelux. Onze slogan is;Perfection in every Detail.

“Dit wensen wij ook voor de kinderen die meegaan op zomerkamp, vandaar dat wij graag een bijdrage willen leveren! Dit doen wij door een bedrag te sponsoren waar leuke dingen van gedaan kunnen worden. Blend® Window Fashion wenst iedereen veel plezier tijdens zomerkamp!”


Geplaatst

in