Open inschrijving start zaterdag 6 april

De voorinschrijving voor het Victorie Zomerkamp 2019 is weer bijna achter de rug. De kinderen die in 2018 mee zijn geweest op kamp kunnen zich nog tot woensdag 3 april inschrijven. Voorlopig schiet het al flink op met de voorinschrijvingen, gelukkig zijn er veel trouwe kampgangers die ook dit jaar weer mee willen. Ondanks dat we al best veel aanmeldingen hebben (en er waarschijnlijk nog wel bijkomen), blijft er dit jaar gelukkig ook plek over voor ‘nieuwe’ kinderen om dit jaar mee te gaan met het Victorie Zomerkamp 2019.

De open inschrijving begint zoals ieder jaar tijdens de open dag van Buurt- & Speeltuinvereniging aan de Heijsterbachstraat 103 te Dordrecht. De open dag wordt dit jaar gehouden op zaterdag 6 april, de inschrijving voor het kamp begint om 11.00 uur (na de openingshandeling van de speeltuin). In de speeltuin kun je ons dan vinden op het speelveld, we zetten dan altijd een grote tent neer.

Bij deze tent kun je kennismaken met de kampleiders, die je alles kunnen vertellen over het kamp en ook heel veel foto’s van afgelopen kampen willen laten zien. Vaak zijn er ook veel kinderen te vinden die ook al jaren meegaan met kamp, ook zij kunnen dus uit eigen ervaring vertellen hoe het is om op kamp te gaan. Mocht het kamp je dan erg leuk lijken, en je ouders vinden het ook helemaal prima, dan zou je je dan dus gelijk kunnen inschrijven voor het kamp.

Onze kamptent tijdens een eerdere open dag

Op deze site is nu ook al heel veel informatie over het Victorie Zomerkamp 2019 te vinden:

  • een fotoverslag van het kamp 2018 is hier te vinden. Op deze pagina kun je zien hoe het kamp is;
  • allerlei informatie over het kamp 2019 is hier te vinden. Wanneer gaan we op kamp, waar gaan we naartoe en wat kost het kamp?
  • informatie over het inschrijven voor het kamp 2019 is hier te vinden. Waar en wanneer kan worden ingeschreven?

Mocht het kamp je leuk lijken, en je wilt graag mee, zorg dan wel dat je je inschrijft tijdens de open dag. Het kamp zit meestal tijdens de open dag (bijna) helemaal vol, inschrijven is vaak enkele dagen daarna niet meer mogelijk. Wees er dus op tijd bij!


Geplaatst

in