NOG MAAR 1 NACHTJE SLAPEN!

Het lijkt dit jaar wel alsof het jaar nog sneller voorbij is gegaan. Misschien was dat wel omdat we toch nog even in spanning hebben gezeten of we überhaupt wel op kamp konden gaan. Een hele tijd hebben we de voorbereidingen in de ijskast moeten leggen, maar gelukkig hebben we ze daar ook weer uit mogen halen!

Helaas kunnen we dit jaar geen liedjes zingen in de bus naar Otterlo (ouders moeten de kinderen zelf brengen), maar dat mag de pret niet drukken. De leiding heeft er namelijk alles aan gedaan om wel op kamp te kunnen, want dat is toch het belangrijkste!

Leiding

Net als vorig jaar vinden er dit jaar wat wijzigingen plaats in de groep die mee gaat als leiding. Zo hebben Samantha en Demi ervoor gekozen om dit jaar over te slaan, maar wij hopen hen volgend jaar weer terug te zien op kamp! Om dit op te vangen gaat Geerke na een lange “pauze” weer mee en ook Laury mag na 9 jaar afwezigheid haar fluit weer uit het vet trekken! Michel gaat de eerste dagen mee zodat we bij het opstarten van het kamp dit jaar wat meer handjes tot onze beschikking hebben.

Dit jaar bestaat de leidinggroep uit: Beau, Bram, Charles, Geerke, Giovanni, Inge, Jodie, Karel, Laury, Lieve, Matthijs, Michel, Nathan, Niki, Roeland, en Yvonne.

Voorbereidingen

Dit jaar zijn de voorbereidingen iets intensiever dan normaal, zo zijn we van tevoren al naar de boerderij geweest om extra tenten op te zetten en hebben we de protocollen en noodverordeningen moeten doorspitten. Maar wij zijn super enthousiast dat we met inachtneming van al deze regels wel gewoon een leuke kampweek kunnen gaan verzorgen!

TOT IN OTTERLO!


Geplaatst

in