Nadere informatie kamp 2018 verzonden

Het is al weer begin juni, nog maar een kleine anderhalve maand voordat we voor de deur van de speeltuin in de bus stappen en op pad gaan naar kampeerboerderij De Houtkamp in Otterlo. Gelukkig hebben zich weer veel kinderen aangemeld voor het kamp, we zitten met 56 kinderen dit jaar zelfs helemaal vol. Nu we nog maar een kleine anderhalve maand voor vertrek staan, wordt het weer tijd om de (ouders / verzorgers van de) kinderen nader te informeren over het kamp. Denk hierbij aan het aangeven van belangrijke data, wat er in de koffer moet, hoeveel zakgeld er nodig is en of je bijvoorbeeld wel of niet je mobiele telefoon mag meenemen. Tevens willen wij iedereen informeren over de nog te verrichten eindbetalingen, zodat er nog genoeg tijd over is om de verschuldigde bedragen over te maken. Alle informatie is door ons verwoord in een soort folder en een brief / e-mail. Verder wordt aan iedereen een formulier voor nadere informatie over de kinderen verstrekt, die volledig dient te worden ingevuld en op vrijdag 13 juli bij het inleveren van de koffers bij de leiding dient te worden ingediend. Als laatste informeren wij de deelnemers graag over ons nieuwe privacy beleid.

 

Mails en brieven zaterdag verzonden

Wij hebben dit weekend (2 en 3 juni 2018) de hierboven aangegeven informatie per e-mail of post verzonden. De meeste ouders / verzorgers hebben aangegeven er geen problemen mee te hebben als de nadere informatie per e-mailbericht wordt verzonden. Zij hebben dan ook zaterdag een e-mailbericht van ons ontvangen (info@victoriekamp.nl). Voor de ouders / verzorgers die hebben aangegeven de nadere informatie liever per post te ontvangen, is deze nadere informatie gisteren gepost. Zij zullen ergens deze week dus bericht van ons in de brievenbus moeten vinden.

 

Geen informatie ontvangen?

Ondanks dat wij zo zorgvuldig mogelijk te werk proberen te gaan, zou het kunnen zijn dat onze e-mail of brief niet aankomt. Dit kan bijvoorbeeld door een niet duidelijk te lezen e-mailadres of postadres op het inschrijfformulier, tikfoutje van onze kant of een iets te enthousiast spamfilter. Mocht u dus nog geen e-mail van ons hebben ontvangen, dan verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via info@victoriekamp.nl of telefonisch via 06-42089376. Dit geldt ook indien u binnen een aantal dagen niets per post heeft ontvangen.


Geplaatst

in