Maandag 5 juni boerderijdag Houtkamp

Misschien wel een leuk idee voor degenen die ook een keer op de kampeerboerderij De Houtkamp in Otterlo willen gaan kijken (of voor degenen die niet kunnen wachten tot het weer kamp is): de Campina boerderijdagen. Ook De Houtkamp doet hier dit jaar weer aan mee en zet de spreekwoordelijke poorten weer open op maandag 5 juni (tweede pinksterdag) tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Genoeg koeien op de boerderij!

De organisator Campina meldt over de boerderijdag op De Houtkamp op hun site (www.campina.nl) het volgende:

De familie van Omme doet voor de tweede keer mee aan de Campina Open Boerderijdagen. Peter (58) en Evelien (55) hebben vier uitwonende kinderen en al vijf kleinkinderen!

Het melkveebedrijf van de familie van Omme telt 40 melkkoeien en ligt naast De Hoge Veluwe. Buiten het boerenwerk om worden gasten ontvangen in de groepsaccommodatie, B&B en Herenboerderij. De combinatie van een boerenbedrijf met gasten werkt heel goed. Gasten kunnen het boerenleven beleven en zo meer begrip krijgen voor het boerenbedrijf.

Peter en Evelien genieten in hun werk als Campina veehouder het meest van het werken met de koeien. Bovendien is het op zien groeien van kalf tot koe een mooi proces waar je een belangrijke schakel in bent. Het geeft veel voldoening!

De familie van Omme kijkt er naar uit om jullie te mogen ontvangen op 5 juni 2017 van 10:00 tot 16:00 uur!

Kom dus gerust naar De Houtkamp op deze dag. Behalve dat er rondleidingen door de stallen worden gegeven, en er vast wel melk mag worden geproefd, zijn er voor de kinderen ook leuke spelletjes en attracties. Het adres is Houtkampweg 7 te Otterlo. Wie weet kom je ook nog wel bekenden tegen, want een deel van de leiding zal er ook bij zijn.


Geplaatst

in