Level 7: giga-grote bingo

Verslag van het Victorie Zomerkamp 2020 – Dag 7 vrijdag 24 juli

Na het enorm lastige level van de donderdag was het vandaag tijd voor een rustig level. We begonnen de dag met een heerlijk brunchbuffet: suikerbrood, croissantjes, gekookte eitjes en jus d’orange waren een aantal van de dingen die de kinderen konden kiezen. Na de brunch was het tijd om Niki en Matthijs uitgebreid te bedanken voor hun geweldige kookkunsten, want ondanks dat we de hele week het “zonder onze koks” niet hebben kunnen zingen, hebben we enorm genoten van het eten! Dus in een polonaise langs de keuken om onze koks te bedanken. En de polonaise ging helemaal langs het veld, want als je 14 bent, nog nooit gedoopt en denkt daarmee weg te kunnen komen, dan heb je het mis! Nietsvermoedend in de polonaise en geëindigd in het zwembadje.

Na de brunch was het tijd om op te ruimen en te oefenen voor de bonte avond. Overal klonken liedjes uit de slaapzalen en er werd met overgave gerepeteerd voor de bonte avond! Op het plein werd hard geknutseld aan de medailles voor de rode draad, want daarvan zou de uitreiking ook tijdens de avond plaats gaan vinden.

Nadat de meeste kinderen flink wat tijd hadden gestoken in het oefenen van hun act was het tijd voor de GROTE BINGO! Omdat we niet naar het dorp konden dit jaar organiseerden we een bingo met mooie prijzen. Iedereen kreeg een boek en er werden hele mooie prijzen weggegeven. Die boeken waren een gouden greep, want ze werden door de kinderen gebruikt om iedereen hun naam in te laten schrijven, als een soort jaarboek.

Vervolgens was het tijd voor het avondeten. Zoals altijd op vrijdag aten we… FRIET! Lekker met twee frikadellen en voor de vegetariërs heerlijke kipnuggets. Maar ook de verse salade die de keukenleiding had voorbereid was erg lekker.

De bonte avond kwam steeds dichterbij, dus de schmink kwam op tafel en de outfits vlogen je om de oren in de verkleedhoek. Om 20:00 uur was het dan eindelijk zover! We waren live te volgen op Instagram, en daar maakten ongeveer 15 volgers gebruik van.

Tijdens de bonte avond werd door de leiding uitgebreid afscheid genomen van Roeland door het zingen van een medley. En daarna gingen we nog even door met een disco!


Geplaatst

in

,