Level 6: Pandemic!

Verslag van het Victorie Zomerkamp 2020 – Dag 6 donderdag 23 juli

Een enorm lastig level was dit. Drie keer op een dag naar het bos. Dat vraagt wat van ons allemaal. Gelukkig start het met een fijn ontbijt in een gezellige sfeer in de zaal. In het bos moeten we op zoek naar pikachu. Door het rocket team is deze gevangen genomen. Wij zijn allemaal pokemons en moeten pikachu bevrijden. Uiteindelijk is het natuurlijk gelukt.

Middageten en siësta zijn inmiddels een vaste routine. Iedereen was moe maar wel klaar voor het volgende bosspel met een heel toepasselijke naam Pandemic! Kunnen we op tijd zorgen dat het vaccin gevonden wordt? Iedereen loopt in het bos van Sydney, via Wuhan naar Otterlo. Ook nu lukte het weer om de steden vrij te waren van de pandemie.

Het avondeten kwam er gelukkig snel aan. De rijst en kip-kerrie ging er goed in. We worden goed verwend op kamp!

En alweer een toko! De laatste keer snoepjes kopen deze week. Dit jaar gaat dat heel snel zodat de fluit alweer snel klonk voor de kinderen van 7 t/m 9 jaar. Nu naar het bos achter de boerderij, levend mastermind. De groten doen intussen schoenen aan en maken zich klaar om de super-super held te helpen in een superhelden computergame. Met 20 energiepunten en 3 levens trokken de groepjes naar het bos om een vijftal schurken te verslaan. Goed nadenken hoeveel players je inzet per schurk. Alles kost natuurlijk energiepunten. Zeker als je getikt wordt door Karel de Zombie. Gelukkig hadden de teams ook mogelijkheid om een wapen mee te nemen. De keuze tussen een schild, amulet, zwaard, serum en heatwave pistool was best lastig. Wat heb je nodig om killer frost, venom, severse flash, professor Ivo en Gunmar de Zwarte te verslaan?

Het werd al laat dus na het spel gaan de 10-jarigen al naar bed. Dan is er nog even ruimte voor de 11-12-13 jarigen om te weerwolven. De 14-jarigen volgden hun eigen programma en gaan uiteindelijk ook naar bed.

Level behaald!


Geplaatst

in

,