Level 5: skillolympics

Verslag van het Victorie Zomerkamp 2020 – Dag 5 woensdag 22 juli

Even uitslapen na het spannende moordspel van gisteravond. Iets later ontbijten om dit level te beginnen. De kinderen waren er weer klaar voor. Na het ontbijt tanden poetsen, schoenen aan en start van de eerste uitdaging: de spellen voor de rode draad! Weer 5 spellen om je skills te laten zien om zo punten te verdienen. De verschillen zijn klein dus we zijn benieuwd wie er uiteindelijk de eerste plek gaat behalen in zijn groep.

Met concentratie werd met kapla gebouwd, kubbs stokken gegooid en silhouettes van games gezocht. Bij Bram op het veld ontstond een bootcamp rondom het touwtrekspel. Karel zette alle kinderen aan het werk om een mooi verhaal te schrijven over zichzelf. Het was een gezellig ochtend op de boerderij in level 5.

Nog voor het middageten is er een mooie, unieke groepsfoto gemaakt op het grasveld voor de boerderij. Na deze foto hadden onze Mario en Luigi de broodjes knak klaar voor iedereen. Best een fijn level vandaag.

Tijd voor siësta!

De energie was weer op peil zodat we weer naar het bos konden gaan om het weerwolvenspel nog eens in het echt spelen. Het was een stuk makkelijker overdag waardoor er veel plezier was. Het eerste potje wonnen de witte weerwolven. Het tweede potje de weerwolven.

Eenmaal terug op de boerderij duurde het niet lang voordat het avondeten gereed was. De andijviestampot ging er bij de meesten ontzettend goed in. Vooral de spekjes en worst waren populair.

Deze maaltijd hadden we hard nodig want een disco vraagt ook flink veel energie. Tijd genoeg om zich op te tutten en daarna naar de disco in onze extra tent. Een mooie, goed geventileerde ruimte waar we prima konden dansen. De silent disco was weer mee en zorgde ervoor dat iedereen altijd een eigen keuze muziek kon draaien. Jong en oud gingen helemaal los!

Het slapen zorgt voor extra uitdaging vandaag: een aangepaste kusjesdag voor de kinderen in de tenten. Luchtkusjes om het level af te sluiten. Of…maken de 14-jarigen het level nog langer?


Geplaatst

in

,