Level 3: Candy Crush

Verslag van het Victorie Zomerkamp 2020 – Dag 3 maandag 20 juli

Het volgende level! Ontbijten en chillen terwijl de leiding druk in de weer is om alle knutselonderdelen klaar te zetten. Zowel buiten als binnen kan er creatief gewerkt worden. De 14-jarigen werken aan mooie decorplaten terwijl de anderen tekenen, tye-dye-en, parcours in het bos bouwen en minecraft blokken maken. Het worden mooie creaties.

De gamemaster liet Roeland de uitdaging aangaan om de hindernisbaan in het bos af te lopen. Hij heeft het behaald!

Na het middageten tijd voor een bosspel. Omgekeerd verstoppertje is altijd top. Een nieuw spel Candy Crush liep heel soepel. Tot slot gewoon ouderwets spons-water-vuur. Een kaartje in je hand en rennen maar!

Terug op de boerderij tijd voor een korte siêsta. De nasi en pindasaus stonden al klaar voor alle hongerige players. Na het eten weer ontspanning en tijd voor een douche. Ze konden ook weer even snoepjes kopen bij de toko. Op het erf was ineens een racebaan getekend en stonden er 6 soort van mariokarts klaar. Aangemoedigd door hun team werd er als een dolle geraced en punten gewonnen!

Eenmaal donker was het voor de kleintjes ruim tijd om hun level uit te spelen. Tanden poetsen, teken controle en natuurlijk een leesboekje. De groten starten met een tocht achter de boerderij zonder zaklamp natuurlijk. In het bos wordt er een spannend verhaal voorgelezen. Hierdoor wordt de terugtocht een stuk enger. Er liepen allerlei enge figuren rond. Terug op de boerderij is iedereen opgelucht. Niet heel lang want de 13 en 14 jarigen mogen nog even terug om alle lampjes weg te halen. Niet heel handig dat ze begonnen bij het begin. Daardoor werd hun terugtocht ook erg donker. De laatste lichtjestocht beloofde veel goeds. De meiden vonden het toch tegenvallen: hij eindigde in hun slaapzaal! Level 3 gehaald!


Geplaatst

in

,