kamp terugkomdag

dagverslag

Om het voortijdig afgebroken kamp toch goed af te sluiten, nodigen we alle kinderen aan het eind van de zomervakantie uit in de speeltuin. Wat is het leuk om bijna iedereen weer gezond en wel terug te zien.

We starten natuurlijk met het bekende fluitsignaal en zingen ‘lang zal ze leven’ voor de jarige van vandaag. Daar horen ballonnen bij en een kadootje. Daarna is het tijd voor een spelletje ’ticket to ride’ de dierenversie. Ook in de speeltuin blijkt dit goed speelbaar en heeft iedereen de grootste lol.

Na de pauze komen de verkleedkleren en schminckspullen tevoorschijn en maakt iedereen zich klaar voor de bonte avond. Binnen hebben onze technische leiding alles klaargemaakt voor een geweldige show.

Als de patatjes gegeten zijn, liedjes uit het liedjesboekje gezongen zijn en iedereen de juiste outfit aan heeft, kan de avond beginnen. De 14-jarigen worden nog een keer in het zonnetje gezet en er is ruimte voor ieders talent. Met de silent disco sluiten we de avond en daarmee ook het kamp 2022 toch nog samen af.

‘Volgend jaar zien wij elkaar op het Otterlo kamp’


Geplaatst

in

,