Kamp 2024: Vergadering 1

Het is weer zover, de voorbereidingen voor kamp 2024 zijn begonnen! Afgelopen weekend zijn we met de leidinggroep bij elkaar gekomen voor de eerste kamp vergadering. Zet 13 tot en met 20 juli maar alvast in de agenda want dan is Victorie Zomerkamp 2024.

(Voor)Inschrijven

Vanzelfsprekend krijgen de kinderen die in 2023 met ons zijn mee geweest als eerst de mogelijkheid om zich weer in te schrijven voor het kamp van 2024. Rond maart zullen wij jullie hierover via mail informeren. Het voorinschrijven kan tot en met vrijdag 29-03. Wil je graag dat jouw vriendjes en vriendinnetjes ook mee gaan op kamp? Vertel ze dan dat zij zich kunnen inschrijven op zaterdag 30-03 in Speeltuin Victorie. Het is dan de opening van het speeltuin seizoen en we zullen hier met leiding bij aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en natuurlijk te ondersteunen bij het inschrijven.

Onze kamptent tijdens een eerdere open dag

Leiding

Gelukkig hebben de meeste leiding weer aangegeven met plezier mee te gaan met het leukste kamp van heel Nederland. Onze leidinggroep bestaat tot nu toe uit: Arie, Darwin, Fiorella, Geerke, Giovanni, Inge, Jasmijn, Jodie, Kim, Lara, Laury, Lizzy, Niki, Patricia en Vincent. Leiding Beau en Leiding Reinout hebben aangegeven dit jaar helaas niet met ons mee te kunnen gaan.

kampvergadering

Thema

We kunnen deze post natuurlijk niet afsluiten zonder iets met jullie te delen over het thema. Het barst van de creativiteit in onze leidinggroep en we hebben vele leuke ideeën gedeeld met elkaar. Van alle voorstellen hebben we uiteindelijk 4 thema’s geselecteerd. Door met zijn alle te stemmen op de poll die Giovanni vakkundig heeft aangemaakt was het tot de laatste paar stemmen heel spannend. Het thema voor 2024 is natuurlijk geheim. Maar niet zo geheim dat we zo nu en dan ingewikkelde hints delen met jullie.


Geplaatst

in