We zitten vol!

Dat ging snel…

We hadden al wel het idee dat we voor het kamp ook dit jaar weer veel kinderen zouden kunnen vinden, maar het ging vandaag tijdens de open dag van Victorie wel heel erg snel. Om 11 uur precies was de rij al lang genoeg om gelijk maar het bordje ‘vol’ op te hangen. Helaas hebben we ook een flink aantal kinderen (en ouders) teleur moeten stellen omdat er geen plek meer was. Dat vonden wij als leiding uiteraard ook niet leuk, hopelijk is er volgend jaar wel een plekje voor deze kinderen. Zij staan wel op de wachtlijst, misschien komt er nog wel ergens een plekje vrij.

Veel ouders vroegen zich af hoe het kan dat het kamp binnen enkele minuten vol is. We zullen hier nog even kort uitleggen hoe de inschrijving ieder jaar werkt. We beginnen altijd met een voorinschrijving voor de kinderen die het vorige jaar ook zijn mee geweest op kamp. Dat begint altijd een maand voor de open dag en duurt tot een paar dagen voor de open dag. Bij de voorinschrijving konden de afgelopen jaren ook gelijk broertjes en zusjes inschrijven.

Tijdens de voorinschrijving hadden we, zeker omdat bijna alle kinderen van vorig jaar ook dit jaar weer mee gaan, al 46 kinderen. Vanwege het aantal bedden op de boerderij is het maximaal aantal in te schrijven kinderen 52. Bij de open dag hadden we daardoor nog maar plaats voor 6 kinderen.


Geplaatst

in