Kamp 2018 nu al vol: geen open inschrijving

Sorry wij zitten vol!

Breaking news: het Victorie Zomerkamp 2018 is nu al helemaal vol!

Wij als leiding zijn ook een beetje verbaasd dat het kamp 2018 nu al, nog voordat de open dag van Victorie is geweest, helemaal vol zit. Toch valt dit ook wel te verklaren. Begin maart is de voorinschrijving begonnen. Tijdens de periode van voorinschrijven konden kinderen die in 2017 waren mee geweest zich alvast weer inschrijven. Aangezien er vorig jaar geen kinderen waren in de leeftijd van 14 jaar, konden alle kinderen van vorig jaar in principe ook dit jaar weer mee. En dat hebben we geweten, want de kinderen van vorig jaar hebben zich dit jaar weer massaal ingeschreven. Dat betekent dat het kamp, net als vorig jaar, weer helemaal vol zit!

Omdat het kamp al helemaal vol zit, is er dit jaar geen open inschrijving tijdens de open dag van Victorie. Volgend jaar verwachten we overigens wel weer een open inschrijving, omdat we dit jaar veel kinderen mee hebben van 14 jaar oud. Zij mogen volgend jaar niet meer mee op kamp, zodat er dan weer wel plekken vrijkomen voor de open inschrijving.

Mochten er nog kinderen zijn die mee willen op kamp, dan kunnen we ze alleen nog maar een plaatsje op de reservelijst bieden. Mocht er dan alsnog iemand afzeggen, dan kan alsnog worden ingeschreven. Meer informatie? Mail naar info@victoriekamp.nl.


Geplaatst

in