Kamp 2015 van 11 juli t/m 18 juli

Tynko en zijn gps-tracker wijzen ons de weg

Terwijl de meesten van ons nog aan het nagenieten zijn van het (weer erg leuke) Victorie Zomerkamp 2014, kregen wij ondertussen al weer de vraag: wanneer is het kamp in 2015? Dat hebben we tussen het bijslapen en het bijwerken van de was gelijk maar even uitgezocht: het kamp zal plaatsvinden van zaterdag 11 juli 2015 t/m zaterdag 18 juli 2015. Een stuk vroeger in juli dan dat we de laatste jaren gewend zijn, maar dat heeft alles de maken met het feit dat de regio Midden (waar Dordrecht ook onder valt) in Nederland ook wat vroeger vakantie heeft. Zoals gebruikelijk is het kamp weer de eerste week van de schoolvakantie (basisscholen), dan kunnen de kinderen vanuit de schoolbanken weer gelijk gezellig met ons mee!

Een andere datum om gelijk te noteren en vrij te houden is vrijdag 10 juli, dan worden alle deelnemende kinderen met hun ouders/verzorgers in de speeltuin verwacht om de koffers in te leveren, inclusief formulieren, portemonnees en eventueel medicijnen. Eigenlijk begint het kamp agendatechnisch dus een dagje eerder dan het vertrek.

Inschrijven voor het kamp 2015 kan voorlopig nog niet. Zoals gebruikelijk zullen de kinderen die in 2014 zijn mee geweest ergens in maart 2015 een brief van ons ontvangen, met daarin informatie over het kamp 2015. Zij kunnen zich vanaf dan al inschrijven voor het kamp, dit is de zogenaamde ‘voorinschrijving’. Vanaf de open dag van Speeltuin Victorie (datum nu nog niet bij ons bekend, maar het zal op een zaterdag in april 2015 zijn) begint de open inschrijving voor het kamp 2015. Vanaf die dag kan iedereen (als diegene onder de voorwaarden valt) zich inschrijven voor het kamp. Let wel op dat het kamp de laatste jaren al gedurende deze open dag helemaal vol zat, zorg dus dat je er die dag bij bent! Meer informatie over de voorinschrijving en inschrijving volgt uiteraard nog begin 2015 op deze site, hou victoriekamp.nl dus goed in de gaten!


Geplaatst

in