Informatiebrief onderweg

Over een kleine twee maanden gaan we alweer op het Victorie Zomerkamp 2014, tijd dus weer om de welbekende informatiebrief te verzenden naar (de ouders / verzorgers van) de deelnemende kinderen. Het pakket dat wordt verzonden bevat:

  • De algemene brief, met daarin kort samengevat de belangrijkste informatie, alsmede informatie over de eindbetaling. Let op dat het restantbedrag op tijd wordt overgemaakt!
  • Een folder met daarin alle belangrijke informatie over de belangrijkste data, legitimatieplicht 14-jarigen, bagage, lunchpakket, zakgeld, douchemuntjes, de post, medicijnen, snoepgoed, mobiele telefoons en spelcomputers, en nog veel meer;
  • De inventarisatielijst, die volledig ingevuld dient te worden ingeleverd bij de leiding tijdens het inleveren van de koffers op vrijdag 18 juli.

De brief is inmiddels opgesteld en uitgeprint en zal vanaf morgen (22 mei 2014) worden bezorgd bij de kinderen die in de buurt wonen van onze leiding. De bezorging per post zal enkele dagen langer op zich laten wachten. Mocht halverwege volgende week nog geen Victoriekamp-post door u ontvangen zijn, neem dan even contact met ons op via info@victoriekamp.nl.

Informatiefolder
Informatiefolder

Geplaatst

in