Informatie (voor) inschrijving kamp 2016

Het is weer zover, de leiding is weer begonnen met de voorbereidingen voor het volgende Victorie Zomerkamp! Het lijkt vroeg, maar de tijd gaat toch weer snel, want van zaterdag 9 t/m zaterdag 16 juli 2016 gaan wij weer naar de kampeerboerderij in Otterlo. En daarom heeft de leiding al voor de eerste keer vergaderd om te kijken wie de leidinggroep gaan vormen, maar bijvoorbeeld ook om de eerste voorbereidende taken te verdelen en het thema voor het komende kamp te bedenken. En met de allerbelangrijkste taak gaan we nu ook weer aan de slag: kinderen werven! Bij deze dan ook de uitnodiging aan alle enthousiaste kinderen om zich (binnenkort) in te gaan schrijven voor het Victorie Zomerkamp 2016. Niet bekend met het kamp en/of wil je meer weten over het komende kamp?

Voorinschrijving

Net als vorig jaar willen we onze trouwe kampgangers (de kinderen die voorgaande jaren ook al zijn mee geweest op het Victorie Zomerkamp 2016) ook nu weer als eerste de kans geven om zich op te geven voor kamp. Als zij zich tijdens de voorinschrijving (dat is vanaf 22 februari 2016 tot en met 30 maart 2016) opgeven, weten deze kinderen zeker dat er voor hen een plaatsje in de bus wordt gereserveerd. Het is voor deze kinderen wel aan te raden om zich tijdens de voorinschrijving op te geven, omdat in vorige jaren de bus na de start van de open inschrijving al direct zo goed als vol was. De kinderen die vorig jaar zijn mee geweest (en nu ook weer mee mogen) krijgen binnenkort (voor uiterlijk 1 maart 2016) ook alle informatie per post of e-mail toegestuurd.

Let op! De voorinschrijving loopt dit jaar t/m woensdag 30 maart 2016 en niet tot de open dag van Victorie op zaterdag 2 april. Inschrijven is in de tussenliggende periode niet mogelijk. Uiteraard kan dan weer wel worden ingeschreven tijdens de open inschrijving vanaf 2 april.

Open inschrijving

Mocht je nog niet eerder zijn mee geweest op het Victorie Zomerkamp, maar wel heel graag mee willen, dan kun je je tijdens de open dag van Victorie op zaterdag 2 april 2016 opgeven bij de ‘kamptent’ vanaf 11.00 uur.

Onze kamptent tijdens een eerdere open dag

Geplaatst

in