Informatie open inschrijving 2021

Morgen is het mogelijk om uw zoon of dochter op te geven voor het Victorie Zomerkamp van 2021. Precies weten hoe? Lees dan snel verder!

De voorinschrijvingen zijn inmiddels gesloten. We zijn erg blij dat er weer zoveel kinderen van vorig jaar mee willen op kamp! Vorig jaar hebben we afscheid genomen van een grote groep 14-jarigen. Dit betekent dat er dit jaar 8 plekken beschikbaar zijn voor nieuwe kinderen. Dit betekent dat we zoals eerder aangekondigd morgen (10 april) vanaf 12:00 uur open inschrijvingen zullen houden. Dit gaat als volgt:

U raadpleegt de Algemene voorwaarden van het Victorie Zomerkamp en gaat hiermee akkoord wanneer u uw kind(eren) inschrijft. Inschrijven doet u door voor ieder kind een ingevuld inschrijfformulier te mailen naar info@victoriekamp.nl. Uiterlijk zondagavond mailen wij iedereen terug: de ouders van de eerste 8 inschrijvingen* met een bevestiging, de ouders van het aantal dat daarna eventueel nog ingeschreven is krijgt hiervan ook bericht.

Aanvulling: voor mensen die geen printer hebben geldt dat zij de gegevens van het inschrijfformulier los in de mail kunnen zetten.

*Wij behouden ons het recht voor om op basis van de beschikbare slaapplaatsen een keuze te maken.


Geplaatst

in