Het aftellen is begonnen…

De tijd is snel voorbij gegaan.. Oooh Otterlokamp! Over iets minder dan twee weken zitten we weer in de bus naar De Houtkamp! Afgelopen kamp was natuurlijk mega leuk: met z’n allen terug naar de Oertijd. Maar de leiding weet het zeker: dit jaar wordt het weer leuker! We hopen dat jullie er zin in hebben, want wij kunnen haast niet meer wachten!

Extra versterking

Zoals jullie al gemerkt hebben gaan er flink wat nieuwe gezichten mee op kamp. Isabel heeft haar keukenschort aan de wilgen gehangen, Roxanne is met zwangerschapsverlof, ook Leonie en Karel gaan helaas niet mee en hoewel ze nog wel mee gaat is Samantha ook in verwachting. Gelukkig wilden Nathan, Thomas en Beau ons graag komen versterken. Niki en Matthijs staan dit jaar in de keuken en ook Bram en Caroline gaan na een korte pauze weer mee. Er zijn dus veel nieuwe gezichten en oude bekenden die dit jaar meegaan. Maar ook de “harde kern” is er weer bij.

Dit jaar bestaat de leidinggroep uit: Beau, Bram, Caroline, Charles, Demi, Giovanni, Inge, Jodie, Lieve, Matthijs, Michel, Nathan, Niki, Roeland, Samantha, Thomas en Yvonne.

Nog 12 nachtjes slapen..

De laatste vergadering ter voorbereiding op het kamp zit er inmiddels op en we zijn er weer helemaal klaar voor! Maar in de laatste weken voor kamp moet de leiding altijd nog veel doen: Spellen afmaken en klaarleggen, de spullen uit de berging in de speeltuin uitzoeken en als het nodig is nieuw kopen, attributen voor het thema in elkaar knutselen, zorgen dat we genoeg pleisters en zonnebrand op voorraad hebben, de corveeklokken maken, boodschappen doen en laten we het belangrijkste niet vergeten: de koffers inpakken. En dan.. Ein-de-lijk die bus in, tot dan!


Geplaatst

in