Grote reünie op 1 oktober 2016

Grote reünie op 1 oktober 2016, het Victoriekamp zoekt jou!

Victorie Zomerkamp 1992

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar dit jaar gaat het Victorie Zomerkamp voor de 40ste keer op kamp! Dit kan natuurlijk niet ongezien aan iedereen voorbijgaan. Hoe kun je beter stilstaan bij 40 jaar kamp, dan door iedereen de mogelijkheid te bieden om nog eens op kamp te gaan? Denk maar eens aan al die bosspellen, de disco of misschien de Rode Draad? Genoeg mogelijkheden om een dag te vullen. En dan zijn er nog al die dia’s, liedboekjes en verhalen van de verschillende kampen.

Speeltuin Victorie en het leidingteam van het Victoriekamp zijn op zoek naar jou! Op zaterdag 1 oktober 2016 zal er een grote reünie georganiseerd worden voor alle oud deelnemers van het Victorie Zomerkamp. Op boerderij de Houtkamp zullen we een reünie organiseren, die zijn weerga niet kent.

Op dit moment wordt er druk gewerkt aan het dagprogramma. Via Facebook en Speeltuin Victorie gaan we jullie op de hoogte houden van de voortgang. Aan het programma wordt nog druk gewerkt, maar we kunnen alvast verklappen dat het een dag en avondvullend programma wordt. Uiteraard met ’s avonds eten en daarna een avondprogramma in de stijl van het Victoriekamp. Wordt het een speurtocht in het bos, het moordspel of toch misschien een disco? We houden alle opties nog open, maar het zal duidelijk zijn dat dit een dag is die je niet wilt missen.

Aankomende maand zullen we het mogelijk maken om je aan te melden via Facebook of via de speeltuin. Mocht je al vragen hebben over de reünie, dan kun je een email sturen naar reunie@victoriekamp.nl.

Victorie Zomerkamp 1986

We zien je graag op 1 oktober, tot dan!


Geplaatst

in

Één reactie

  1. Leuk zeg! Voor de 40e keer? Het is voor mij al zeker 50 jaar geleden en voor mijn broer en zus nog iets langer. Wij gingen toen naar Otterloo en mijn broer Gerrit de Wit is een keer naar Kaam geweest kan ik me herinneren. Van de oude leiding zouden er wel niet veel meer zijn denk ik. Ook zijn er helaas al kampgenootjes overleden uit die tijd.