Groeneweg ook in 2019 sponsor!

Dankzij onze sponsoren kunnen wij ieder jaar weer wat extra’s doen (zoals bijvoorbeeld een dagje zwemmen tijdens kamp of een extra uitgebreide maaltijd) of kunnen wij nieuwe spullen aanschaffen voor het kamp (zoals recent bijvoorbeeld knutselmateriaal en opslagkratten).

Groeneweg BV
Groeneweg BV

Al vele jaren draagt Groeneweg het Victorie Zomerkamp een warm hart toe in de vorm van een dagje uit. Dankzij een gulle gift kunnen kinderen en de leiding gaan zwemmen in het natuurbad van camping Droompark De Zanding (uiteraard alleen als het weer het toelaat). Tijdens het kamp kunnen we dan met zijn allen naar de camping gaan wandelen om daar lekker te zonnen en te zwemmen, maar ook het bouwen van zandkastelen en het flink met water gooien zijn altijd weer leuke dingen om te ondernemen. Een dagje ontspanning en pret voor de kinderen en de leiding dus.

Tevens is Groeneweg vooral voor de leiding een zeer belangrijke factor, want elk jaar weer moet de leiding met heel wat spullen op kamp, om jaarlijks een vergetelijke week te creëren. Hier zijn dan ook heel wat materialen voor nodig. Groeneweg een busje waarin de leiding de benodigde materialen van en naar Otterlo kan brengen. Cruciaal en ook daarvoor danken wij Groeneweg hartelijk!

De website van Groeneweg is een bezoekje waard: www.groeneweg-smb.nl.

Groeneweg BV is al sinds de jaren ’60 actief in het verzorgen van uiteenlopende schoonmaakdiensten. Naast de dagelijkse en periodieke schoonmaakdiensten, bent u bij Groeneweg BV ook aan het goede adres voor specialistische reiniging. Ons werkgebied varieert van kantoor)gebouwen tot onderwijsinstellingen.


Geplaatst

in